Retail projecten

Winkelruimtes en kantoren te huur


Onze pijler 'Winkelen' bestaat uit het ontwikkelen van diverse retail projecten. Onze focus ligt daarbij vooral op gemengde projecten. Op dat vlak zijn we een expert en bieden we keer op keer creatieve en efficiënte oplossingen. Onze missie bestaat eruit om wonen, werken en winkelen feilloos op elkaar af te stemmen, overal in België. Een uitstekende ligging is cruciaal, net als het vinden van de juiste retailers voor het project. 

Onze projecten werken we met een hoge kwaliteit af en leveren we steeds casco op. We zetten in op functionaliteit, een versmelting met de omgeving en een positieve bijdrage aan de buurt.

Op zoek naar een gepaste winkel- of kantoorruimte? Ontdek hieronder onze retailprojecten en welke ruimtes we nog te huur of te koop hebben. Contacteer ons voor meer informatie.

Laat je inspireren en download onze inspiratiegids!


Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)

Bel vrijblijvend
naar 09 365 60 70.

Heb je algemene vragen of wens je meer informatie? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na.

Vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Plaats waar het aangenaam werken is
Bedrijfsvastgoed met meerwaarde

Bij de projecten van Zabra is het belangrijk dat het er aangenaam werken is. Een goede ligging, een weldoordacht ontwerp en een ingenieuze vormgeving dragen bij tot de werkkwaliteit. De meerwaarde waar u naar streeft in uw bedrijf, is wat wij toevoegen aan onze kantoorunits.