Frun Shopping Bertrix

Winkelen in de vallei van de Semois

Op de zone Les Corettes in Bertrix in de provincie Luxemburg wordt een nieuw retailpark ontwikkeld, een commerciële realisatie van 13.000 m2 met 18 winkelpanden en 427 parkeerplaatsen. Dit project is een joint venture tussen Zabra, ABLI en De Vlier. Architectenbureau Tecro & Krea uit Mechelen staat in voor het ontwerp.

Er zijn momenteel nog 2 mooie winkelunits te huur in dit project, beide met een oppervlakte van ongeveer 640m². We bieden ze casco aan, zodat de winkelinrichting nog volledig naar wens kan gebeuren.

Volgende winkelketens hebben hier een plek bemachtigd: Hubo, Kruidvat, Damart, Bristol, Lidl, en nog anderen!

Retailpark Frun Shopping Bertrix is gelokaliseerd aan het rond punt van de route de Gohineaux met de N89 en is zeer makkelijk te bereiken. Door zijn unieke ligging is het retailpark samen met de reeds aanwezige retailers een ware aantrekkingspool voor de ruime omgeving. Kom langs om het te ontdekken!

Locatie: Route des Gohineaux 1, Bertrix

Vraag meer info


Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Foto's van het project Retailpark Bertrix


Bel vrijblijvend
naar 09 365 60 70.


Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over Retailpark Bertrix? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 

Contact

Bertrix en zijn plateau trotseren de vallei van de Semois


Bertrix, gelegen langs de Semois, is gekend voor zijn wandelwegen, erfgoed, kunstenaars en ambachten! Dit grote Ardense dorp heeft alles wat wat de Ardennen te bieden heeft: naald- en loofbossen, wilde flora, prachtige panorama's, rotsen, bronnen en watervallen. 

In de vallei van de Semois brengt de wandeling van la Warnichamme u naar een mooi uitkijkpunt over Mortehan en zijn oude huizen uit de 18e eeuw. Bovenop de rotsen van Thibauroche ontdekt u de brede waterloop, de molen met zijn scheprad en de oude woonstede van de familie Pierlot. Maar de ogen worden ongetwijfeld het meest verwend tussen Auby en Cugnon met zijn weidse panorama over de vallei waarin Cugnon, met zijn oude kerk uit 1780, Mortehan en wat verder Herbeumont zich behaaglijk genesteld hebben.

Of het zich nu hult in nevel of uitstrekt onder een wolkenloze hemel, of het nu speelt met vurige herfstkleuren of de frisse tinten van de lente, het landschap dat zich voor de ogen van de wandelaar ontplooit, is buitengewoon mooi.


Download de brochure

In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project.
Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Download de brochure


In onze folder vindt u inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.