Les Accolades in Habay-la-Neuve

Wonen en werken op één locatie

Nog één retailrumte te koop of te huur van 670 m2
In het retailpark “Les Accolades” in Habay-la-Neuve bevinden zich reeds een Aldi en een Extra. Net naast het park bevindt zich een Delhaize. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen voorzien voor de winkels.

Een laatste winkelruimte van 670 m² is nog te koop of te huur, deze ruimte kan eventueel opgesplitst worden in 2 units. Het park is reeds gebouwd en opgeleverd, dus de winkel kan snel geopend worden.
 
Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.
 
Adres: Rue de la Courtière, Habay-la-Neuve

Vraag meer info


Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Foto's van winkel te huur in Habay


Bel vrijblijvend
naar 09 365 60 70


Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project Les Accolades Habay-la-Neuve? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 
Contact

Ideale combinatie van groen en ontspanningsmogelijkheden

Uitstekende ligging


Habay ligt in de provincie Luxemburg en is een ideale combinatie van een groene omgeving met talrijke ontspanningsmogelijkheden en wandel- en fietswegen. De gemeente ligt voor een deeltje in de Ardennen en voor een ander deel in de streek de Gaume. De gemeente telt ruim 8.200 inwoners en het is een gemeente met een knap groeipotentieel, ideaal om in te investeren! Het project Les Accolades heeft een uitstekende ligging. Vanaf het project rijd je met jouw wagen in nauwelijks 5 minuten naar de E411 die je vlot naar Aarlen (13 km), Neufchâteau (25 km) en Luxemburg (44 km) brengt.