Ontdek onze realisaties

Laat je inspireren door onze realisaties

Onze projecten zijn ingenieus uitgedacht, passen vlekkeloos in de omgeving, hebben aandacht voor het natuurlijke landschap en houden rekening met moderne woon- en werkeisen. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Neem gerust een kijkje naar onze realisaties en ontdek voor jezelf onze hoge kwaliteitsgraad.

Om je een helder beeld te geven van onze projecten, ontwikkelden we een inspiratiegids. Daarin vind je inspirerende en sfeervolle foto’s van enkele van onze realisaties. Laat je inspireren door architecturale pareltjes, knap design en functionele ontwerpen, van strak tot landelijk. In onze inspiratiegids ontdek je wat Zabra voor je kan betekenen.

Laat je inspireren en download onze inspiratiegids!


Download vrijblijvend onze gids en laat je meevoeren in een wereld van inspiratie.
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +3249123456 (zonder spaties)

Groendreef in St-Pieters-Leeuw

Groendreef is de tweede fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen en biedt zowel appartementen, stapelwoningen en eengezinswoningen aan, velen met schitterend zicht op het park. Het project was een succes en werd snel uitverkocht. Opgeleverd in 2021-2022.

Jourdan Garden in Brussel

Jourdan Garden in Etterbeek is met zijn 35 appartementen en Colruyt-winkel op het gelijkvloers een bijzonder project. Het ligt vlakbij de Europese wijk, een toplocatie in het centrum van Brussel. Een uniek aspect aan dit mooie project, is de integratie van een ruime daktuin van 2.300m². Opgeleverd in 2021.

Waterberg in Mechelen

Wonen waar het altijd vakantie is, dat is Waterberg! Het project is gelegen in een prachtige en groene omgeving aan de Eglegemvijver en heeft talrijke recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals tennis, hockey, zeilen, surfen, … Opgeleverd in 2021.

Karmel in Aalst

Op één van de mooiste woonplekjes in Aalst werd het prachtige Sint-Theresianenklooster omgebouwd tot een uniek project met 44 nieuwbouwappartementen. Het woonproject omvat zowel appartementen in het kloostergebouw als in de 3 nieuwbouwconstructies in de besloten kloostertuin. Opgeleverd in 2020.

Kanaaltuinen

Kanaaltuinen in St-Pieters-Leeuw

Op het domein van een voormalige boomkwekerij in Sint-Pieters-Leeuw, bevindt zich het woonproject Kanaaltuinen. Het project bestaat uit 22 woningen en 24 appartementen en grenst aan een 1,5 ha groot park. Zowel de woningen als de appartementen hebben een moderne architectuur en veel lichtinval.

M Villa's

M Villa's in Knokke

De M villa's zijn 4 luxueuze koppelwoningen vlakbij het strand met een romantische architectuur en met respect voor de aloude bouwtraditie. Elke woning heeft zijn eigen tuin en ondergrondse garage die rechtstreeks toegang geven tot de woning. Voeg daar nog een privé wijnkelder aan toe en je weet dat je met een ongeëvenaard wooncomfort aan de kust te maken hebt.

Stuiver is een verkaveling in het groen met 10 ruime gezinswoningen. De woningen zijn optimaal georiënteerd en afgewerkt met kwaliteitsvolle designmaterialen.

Stuiver in Waarschoot

Stuiver is een verkaveling in het groen met 10 ruime gezinswoningen. De woningen zijn optimaal georiënteerd en afgewerkt met kwaliteitsvolle designmaterialen. Het vastgoedproject ligt op 2 km van het centrum van Waarschoot en op 3 min. van de N9 met een vlotte verbinding naar Lovendegem, Gent, Eeklo en Maldegem.

Stijlvol wonen met zicht op de Leie, dat kan aan de Coupure Links in het historische centrum van Gent.

Coupure 361 in Gent

Stijlvol wonen met zicht op de Leie, dat kan aan de Coupure Links in het historische centrum van Gent. Coupure 361 ligt in een luxueuze, groene omgeving en omvat zes volledig afgewerkte appartementen in een volledig opgewaardeerd herenhuis. Coupure 361 combineert twee projecten in één uniek vastgoedproject. Enerzijds zijn er vier wooneenheden die werden opgetrokken in het herenhuis. Anderzijds werden op hetzelfde perceel twee nieuwbouwappartementen gebouwd met ingang aan de Roderoestraat.

Lake View Berlare is prachtig wonen aan het Donkmeer in Berlare. Het project omvat 25 appartementen met ruime terrassen, zicht op het meer en een hoogstaande afwerking.

Lakeview in Berlare

Lake View Berlare is prachtig wonen aan het Donkmeer in Berlare. Het project omvat 25 appartementen met ruime terrassen, zicht op het meer en een hoogstaande afwerking. Het gebouw is door zijn hedendaagse architectuur, materialenkeuze en uitgekiende inplanting een baken van rust vlak bij het Donkmeer.

De perfecte combinatie van rust en groen op een toplocatie dicht bij de stad? Veldehof in Gentbrugge is het gedroomde vastgoedproject.

Veldehof in Gentbrugge

De perfecte combinatie van rust en groen op een toplocatie dicht bij de stad? Veldehof in Gentbrugge is het gedroomde vastgoedproject. De 14 eigentijdse woningen zijn gebouwd in een tijdloze modern-klassieke stijl, zowel open bebouwing als gekoppelde woningen. Het omliggende groen zorgt voor de nodige rust.

Residentie Orto Lebbeke is een uitstekend vastgoedproject, zowel voor jonge starters als voor medioren.

Orto

Residentie Orto in Lebbeke is een uitstekend vastgoedproject. Het is een plek waar je 100% kunt genieten van de rust en waar bereikbaarheid, comfort en groen op de eerste plaats komen. Ook als beleggingsvastgoed is het door zijn unieke ligging een gunstige investering.

Door wonen en winkelen in één gebouw te combineren oogt het design niet alleen aantrekkelijker, er is ook continu een dynamiek en activiteit in je omgeving.

Les Accolades Habay

Door wonen en winkelen in één gebouw te combineren oogt het design niet alleen aantrekkelijker, er is ook continu een dynamiek en activiteit in de omgeving. De winkels en appartementen zorgen er voor dat er constant leven in de brouwerij is. De ideale plek voor een droomappartement!

Curve Building is een zeer mooie, innovatieve residentie op een steenworp van onze hoofdstad. Het is gelegen in een omgeving van nieuwe standing residenties en villa's.

Curve building

Curve Building is een zeer mooie, innovatieve residentie op een steenworp van onze hoofdstad. Het is gelegen in een omgeving van nieuwe standing residenties en villa's. Het project bestaat uit 12 exclusieve en ruime appartementen met elk 1, 2 of 3 slaapkamers. Opgeleverd december 2013.

Park ter Linden werd gerealiseerd in 2009 en is een inbreiding binnen de kern van Zottegem. Het project is gebouwd op een grond van 6000 m² en bestaat uit 3 woonblokken van 500 m².

Park ter Linden

Park ter Linden werd gerealiseerd in 2009 en is een inbreiding binnen de kern van Zottegem. Het project is gebouwd op een grond van 6000 m² en bestaat uit 3 woonblokken van 500 m² met 38 appartementen waar een hoge standaardafwerking werd nagestreefd. Ieder appartement heeft ook zijn eigen terras of tuin.

Sinds 2009 maakt Residentie De Bisschop de stadskern van Aalst aantrekkelijker. Het project bestaat uit 55 appartementen die zijn opgetrokken rond een fraaie binnentuin.

Residentie De Bisschop

Sinds 2009 maakt Residentie De Bisschop de stadskern van Aalst aantrekkelijker. Het project bestaat uit 55 appartementen die zijn opgetrokken rond een fraaie binnentuin. Hierin kunnen de bewoners zich even terugtrekken om helemaal tot rust te komen.

Ons gemengd project Oostakker bevind zich aan de rand van Gent.

Oostakker

Ons gemengd project Oostakker bevindt zich aan de rand van Gent. Het retailpand bestaat uit 3 units met een totale gevelbreedte van 37 meter en 52 autostaanplaatsen. Boven bevinden zich 10 investeringsappartementen met gegarandeerd rendement!


Hoge graad van afwerking
Oog voor functionaliteit & design

Zabra heeft een groot oog voor detail, niet alleen achter de schermen, maar ook wanneer het aankomt op functionaliteit en design. We willen namelijk een meerwaarde creëren en dat kan alleen door een hoge graad van kwaliteit in al onze projecten door te trekken. Die uitstekende afwerking is voor ons dus vanzelfsprekend.

Onze ervaring is een grote troef

Zabra is een projectontwikkelaar met 30 jaar ervaring. Onze medewerkers staan elke dag klaar om je te begeleiden. Hedendaagse architectuur, kwalitatieve afwerkingen en persoonlijke begeleiding zijn daarbij onze kernwoorden.

60.000 m²
600 units

gerealiseerd

230.000 m²
2300 units

in ontwikkeling