Ontdek onze realisaties

  Laat je inspireren


  Onze projecten zijn ingenieus uitgedacht, passen vlekkeloos in de omgeving, hebben aandacht voor het natuurlijke landschap en houden rekening met moderne woon- en werkeisen. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Neem gerust een kijkje naar onze realisaties en ontdek voor jezelf onze hoge kwaliteitsgraad.

  Om je een helder beeld te geven van onze projecten, ontwikkelden we een inspiratiegids. Daarin vind je inspirerende en sfeervolle foto’s van enkele van onze realisaties. Laat je inspireren door architecturale pareltjes, knap design en functionele ontwerpen, van strak tot landelijk.

  Download zeker ook eens onze inspiratiegids, daar ontdek je nog meer wat Zabra voor jou kan betekenen.

  Laat je inspireren en download onze inspiratiegids!


  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +3249123456 (zonder spaties)
  Een toplocatie waar werken, wonen en winkelen samenkomen, dat is de perfecte omschrijving van het project te Zwevegem.

  Zwevegem Shopping

  Een toplocatie waar werken, wonen en winkelen samenkomen, dat is de perfecte omschrijving van het project te Zwevegem. Op de hoek van de Harelbeekstraat en N391 werd een gemend project gerealiseerd bestaande uit 4.950 m² winkels, 1.650 m² kantoren en 20 appartementen. De retail is opgedeeld in 8 commerciële units met een schitterende zichtbaarheid aan de N391 en de kantoren zijn verdeeld over twee verdiepingen.

  Door wonen en winkelen in één gebouw te combineren oogt het design niet alleen aantrekkelijker, er is ook continu een dynamiek en activiteit in je omgeving.

  Les Accolades Habay

  Door wonen en winkelen in één gebouw te combineren oogt het design niet alleen aantrekkelijker, er is ook continu een dynamiek en activiteit in je omgeving. De winkels en appartementen zorgen er voor dat er constant leven in de brouwerij is. In dit grootschalig project is duurzaamheid prioriteit nummer één. Het gebouw voldoet met andere woorden aan de meest vooruitstrevende bouwnormen. Denk maar aan groendaken en degelijke isolatie: je profiteert er allemaal van mee, de ideale plek voor een droomappartement!

  Ons gemengd project Oostakker bevindt zich aan de rand van Gent.

  Oostakker

  Ons gemengd project Oostakker bevindt zich aan de rand van Gent. Het retailpand bestaat uit 3 units met een totale gevelbreedte van 37 meter en 52 autostaanplaatsen. Boven bevinden zich 10 investeringsappartementen met gegarandeerd rendement!

  Het retailpand in Wetteren bestaat uit 2 winkelunits met een totale oppervlakte van 1000m².

  Retail Wetteren

  Het retailpand in Wetteren bestaat uit 2 winkelunits met een totale oppervlakte van 1000m². De winkelpanden zijn ingenomen door Bon'Ap en TopDog. De site sluit aan op de retailcluster van Wetteren aan de Zuidlaan.


  Onze ervaring is een grote troef

  Zabra is een projectontwikkelaar met 30 jaar ervaring. Onze medewerkers staan elke dag klaar om je te begeleiden. Hedendaagse architectuur, kwalitatieve afwerkingen en persoonlijke begeleiding zijn daarbij onze kernwoorden.

  100.000 m²

  gerealiseerd

  85.000 m²

  in ontwikkeling

  Hoge graad van afwerking
  Oog voor functionaliteit & design

  Zabra heeft een groot oog voor detail, niet alleen achter de schermen, maar ook wanneer het aankomt op functionaliteit en design. We willen namelijk een meerwaarde creëren en dat kan alleen door een hoge graad van kwaliteit in al onze projecten door te trekken. Die uitstekende afwerking is voor ons dus vanzelfsprekend.