Project w.e.s.t. in Roeselare

Comfortabel groen wonen

Met het Roeselaarse w.e.s.t. creëren we een woonomgeving met opvallend veel troeven. Dit nieuwbouwproject ligt aan de rand van het centrum, net binnen de kleine ring. Er is keuze tussen appartementen van verschillende groottes, dus je vindt er zonder twijfel een woonst die bij je past. De groene invulling van dit project - met bomen, gras, water en speeltuigen in hout - geeft een gevoel van ruimte. w.e.s.t. biedt je een aantrekkelijke groene omgeving vlak bij het centrum: dat is pas woonkwaliteit!

Het groene binnengebied van de site is autovrij. Er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen, maar de auto blijft aan de rand. Je hebt ook vaak geen auto nodig, want winkels en restaurants liggen op wandelafstand. Of neem de fiets; er loopt zelfs een fietspad door de site.

Bijzonder aan w.e.s.t. is de digitale conciërge op het gelijkvloers. Koeriers kunnen contactloos leveren in een digitale pakketbrievenbus. Een modern extraatje in tijden waarin meer pakjes worden geleverd dan ooit!
 

Opendeur 21 mei >

Contacteer ons voor plannen en prijzen


Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Kies een appartement naar jouw wensen

Er is een aanbod van 59 appartementen, verdeeld over 2 gebouwen. Bij de ingang van de site aan de Weststraat biedt w.e.s.t. A plaats aan 4 appartementen. Ze liggen op de eerste en tweede verdieping en tellen elk 2 slaapkamers. Het grootste gebouw w.e.s.t. B telt 55 appartementen, met 1, 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben een groot terras gericht op het zuiden. Droomde je altijd al van een penthouse? Hier zijn ze volledig vrijstaand! Vanop de ruime terrassen geniet je van een uniek 360° zicht over de omgeving.

1-slaapkamer appartementen

Uitverkocht!


Alle 1-slaapkamerappartementen zijn al verkocht.

2-slaapkamer appartementen


• appartementen met hoog wooncomfort
• in gebouw w.e.s.t. B
• zuidgerichte ruime leefterrassen
• staanplaats of garagebox mogelijk

Vanaf € 270.000

3-slaapkamer appartementen


• heel ruime appartementen
• in gebouw w.e.s.t. B
• zuidgerichte grote terrassen
• ook penthouses met 360° uitzicht

Vanaf € 535.000

Industriële touch & groene focus


w.e.s.t. geeft een nieuwe toekomst aan een voormalig industrieterrein. Eén element uit dat industriële verleden blijft behouden: de bestaande verouderde loods wordt getransformeerd naar een lichtrijk en authentiek parkeergebouw.

Er loopt ook een fietspad door de site, waarnaast nog een extra fietsenberging komt. Deze berging wordt geïntegreerd in een speelheuvel en is zo eerder een groen landschapselement dan een bouwvolume. Een slimme oplossing die het groene karakter van w.e.s.t. versterkt.

Naar duurzaamheid toe springt ook de energiezuinigheid in het oog. Met een E-peil van 20 scoren de appartementen een stuk beter dan de BEN-norm van E30. Je kan dus rekenen op een zeer lage energiefactuur. Zonnepanelen leveren zonne-energie en ook de aansluiting op het Roeselaarse warmtenet MIROM is een absoluut pluspunt. w.e.s.t. wordt op dit warmtenet aangekoppeld met aansluitingen naar alle appartementen. De vloerverwarming – die overal voorzien is! - geeft dus ‘groene’ warmte. Duurzaam comfort, mooi toch!

Bel op elk moment
naar 0472 89 60 18.
Steeds bereikbaar!


Heb je vragen of wens je meer informatie over w.e.s.t.? We geven je met plezier alle gewenste info. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 
 
Contacteer ons

Ideale ligging


De Grote Markt van Roeselare ligt op 700m afstand, makkelijk te voet te doen dus. Ook scholen, supermarkten en ziekenhuizen liggen op wandelafstand. Een absolute troef zijn de 2 restaurants vlak naast de deur. Want we zijn toch allemaal Bourgondiërs… 

Je kan het stadspark - dat op 300 meter ligt - als je achtertuin beschouwen! Een reusachtige achtertuin dan wel, waarin de Grote Bassin, het Sint-Sebastiaanspark, het Geitenpark en het Noordhof aan elkaar geschakeld zijn. Door de ligging aan de Westlaan, Weststraat en Diksmuidsesteenweg ben je vanuit w.e.s.t. ook vlot met de auto op weg. Via de E403 heb je een goede verbinding richting Kortrijk of Brugge. Kies je voor het openbaar vervoer, dan heb je meerdere opties. Je vindt verschillende bushaltes in de omgeving en het station ligt op 1 km van je thuis.

Download de brochure

In onze brochure vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of wens je de plannen te bekijken, dan helpen we je graag verder.

Download brochure


In deze brochure vind je meer informatie en sfeervolle foto's van het woonproject. Heb je verdere vragen of opmerkingen, we helpen je graag.

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Groendreef - fase 2 Kanaaltuinen

Rustig wonen op een pas van Brussel


ONTDEK ONZE MOOIE KEUKENACTIE!!
ACTIE NOG GELDIG TOT EN MET 30 NOVEMBER
Groendreef is de tweede fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen. Dit innoverende project ligt op de voormalige site van boomkwekerij Adams en grenst in het oosten aan het indrukwekkende kanaal Brussel-Charleroi.

Het aanbod is erg gevarieerd. Groendreef biedt 22 urban villa appartementen, 20 parkzichtappartementen en 47 woningen. De woningen, evenals als de appartementen, zijn ruim en hebben een perfecte oriëntatie. Stuk voor stuk kennen ze een hedendaagse architectuur en zijn ze kwalitatief en duurzaam afgewerkt.

Er is veel aandacht voor groen in dit project. Centraal op het domein wacht je een park van 1,5 ha groot. Het wordt een ware oase van rust met bomen en hagen, wandel- en fietspaden, zitbankjes en waterpartijen. Het is de ideale plek die kan dienen als veilige speelomgeving voor de kinderen, maar ook voor een aangenaam buitenleven met uw partner, vrienden, familie of buren. Een meerwaarde voor iedereen.

Ondanks de uitstekende ligging vlakbij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, staat Groendreef synoniem voor rustig wonen in het groen. Van doorgaand verkeer is geen sprake: de voorziene wegen zijn uitsluitend bestemd voor u als bewoner. Mobiliteit is dan ook het sleutelwoord in dit project: door de zgn. “trage” verbindingswegen en de maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen op privéterrein blijft de wijk tegelijk leefbaar en vlot bereikbaar.

Ik schrijf me in voor de opendeurdag op 16 november 2019


De opendeurdag gaat door van 14 tot 16u op het project zelf, E. De Baerdemaekerstraat, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid