Vlas in Waregem

Aankoop aan 6% btw mogelijk!

Met Vlas krijgt Waregem er een aantrekkelijke woonomgeving bij. De 38 nieuwbouw appartementen vormen een buitenkans voor wie op zoek is naar een betaalbare woning. De naam ‘Vlas’ houdt de herinnering aan de vroegere weverij en het textielverleden van de site levend.

 

De bomen die er al jarenlang staan vormen een groene oase naast de appartementen. Deze groenzone is zonder twijfel een grote troef van Vlas. Je kan er genieten van wat rust of een praatje maken met de buren. Naast dit gemeenschappelijke groen heeft elk appartement ook een eigen tuin, patio of terras. Alle appartementen voldoen bovendien aan de BEN-normen, wat wil zeggen dat ze een E-peil hebben van E30 en lager. Goed voor een lage energiefactuur dus!

 

Alhoewel Vlas vlot bereikbaar is met de auto, blijft die auto in het binnengebied uit het zicht. Dit dankzij de ondergrondse parking waar je vlot inrijdt via de Westerlaan, de ring rond Waregem. Laat je wagen gerust thuis als je naar het centrum gaat, want te voet of met de fiets ben je er zo. Je woont op minder dan 1 km van de levendige markt. 

 
En goed nieuws: woonproject Vlas komt in aanmerking voor de btw-verlaging naar 6%! Dit betekent concreet dat je als koper, onder bepaalde voorwaarden, nu slechts 6% i.p.v. 21% btw betaalt bij de aankoop van een appartement. Dat bespaart je heel wat geld. Een unieke opportuniteit! *Lees hier meer over de 6% btw-voorwaarden.

De afbraakwerken van de oude loodsen zijn gestart eind oktober 2021.
 
Opendeurdag 12/02. Meer info >

Interesse in Vlas? Contacteer ons.


Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Kies een appartement naar jouw wensen

Vlas, dat is 40 are woonplezier, verdeeld over 2 residenties, met een flinke portie groen erbij. Vlas A telt 24 appartementen op 3 bouwlagen. Vlas B huisvest 14 appartementen, verspreid over 4 volledige bouwlagen en een 5de inspringende bouwlaag.

De grootte van de appartementen varieert van 66 tot 123 m2, met 1 tot 3 slaapkamers. Tel hier je eigen ruime bergruimte in de ondergrondse parking nog bij op! Ook je buitenruimte brengt extra comfort: alle appartementen beschikken over een tuin, patio of terras.

1-slaapkamer appartement


• Laatste te koop!
• op het gelijkvloers
• ruime slaapkamer
• ook ideaal als investering!

€ 215.000

2-slaapkamer appartementen


• op het gelijkvloers met tuin en terras
• of op verdieping met terras
• doorzonappartementen
• ook mooie penthouses beschikbaar

Vanaf € 255.000

3-slaapkamer appartementen


• op het gelijkvloers met mooi terras
• of op verdieping met terras
• doorzonappartementen met veel licht
• ook driegevelappartement beschikbaar

Vanaf € 305.000

Verrassend praktisch


Laat je verbazen door wat je op het eerste zicht niet ziet. Een ondergrondse parking - die de beide residenties verbindt - biedt plaats aan 48 auto’s. Daarnaast zijn er bovengronds nog 9 parkeerplaatsen. Ze bevinden zich aan de oprijlaan van woonproject Vlas, waardoor ook deze autostaanplaatsen uit het zicht van de appartementen blijven. Van de 57 parkeerplaatsen zijn er 4 voorzien voor andersvaliden.

Ook je fiets kan je veilig wegzetten. Ondergronds is er een gemeenschappelijke fietsenstalling met 38 plaatsen. En ook bovengronds biedt een overdekte stalling plaats aan 38 fietsen.

 

Bel op elk moment
naar 0472 89 60 18.
Steeds bereikbaar!


Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over Vlas? We geven je met plezier alle gewenste info. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 
 
Contacteer ons

Vlakbij Waregem centrum


Met de E17 op 2,5 km afstand van project Vlas heb je een vlotte verbinding naar de steden Kortrijk en Gent. Bovendien woon je vlakbij het station van Waregem (op 500m) en bevindt de levendige markt zich op amper 1km. Er zijn ook meerdere bushaltes in de directe omgeving. De dichtstbijzijnde bushalte heet niet voor niets ‘Waregem Scholen Westerlaan’, want er is een divers aanbod aan scholen in de buurt.
 
Ook Waregem Expo, het zwembad, bakkers en slagers, supermarkten, … vind je vlakbij.

Download de brochure

In onze brochure vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Download brochure


In deze brochure vind je meer informatie en sfeervolle foto's van het woonproject. Heb je verdere vragen of opmerkingen, we helpen je graag.

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Groendreef - fase 2 Kanaaltuinen

Rustig wonen op een pas van Brussel


ONTDEK ONZE MOOIE KEUKENACTIE!!
ACTIE NOG GELDIG TOT EN MET 30 NOVEMBER
Groendreef is de tweede fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen. Dit innoverende project ligt op de voormalige site van boomkwekerij Adams en grenst in het oosten aan het indrukwekkende kanaal Brussel-Charleroi.

Het aanbod is erg gevarieerd. Groendreef biedt 22 urban villa appartementen, 20 parkzichtappartementen en 47 woningen. De woningen, evenals als de appartementen, zijn ruim en hebben een perfecte oriëntatie. Stuk voor stuk kennen ze een hedendaagse architectuur en zijn ze kwalitatief en duurzaam afgewerkt.

Er is veel aandacht voor groen in dit project. Centraal op het domein wacht je een park van 1,5 ha groot. Het wordt een ware oase van rust met bomen en hagen, wandel- en fietspaden, zitbankjes en waterpartijen. Het is de ideale plek die kan dienen als veilige speelomgeving voor de kinderen, maar ook voor een aangenaam buitenleven met uw partner, vrienden, familie of buren. Een meerwaarde voor iedereen.

Ondanks de uitstekende ligging vlakbij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, staat Groendreef synoniem voor rustig wonen in het groen. Van doorgaand verkeer is geen sprake: de voorziene wegen zijn uitsluitend bestemd voor u als bewoner. Mobiliteit is dan ook het sleutelwoord in dit project: door de zgn. “trage” verbindingswegen en de maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen op privéterrein blijft de wijk tegelijk leefbaar en vlot bereikbaar.

Ik schrijf me in voor de opendeurdag op 16 november 2019


De opendeurdag gaat door van 14 tot 16u op het project zelf, E. De Baerdemaekerstraat, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid