The Mark in Antwerpen

  Binnenkort te koop!

  Op zoek naar een markante plek in Antwerpen, waar wooncomfort en een bruisende buurt centraal staan? Dan is The Mark iets voor jou.

  Begin 2021 starten we met de bouw en de verkoop van ons eerste residentiële project in Antwerpen. Samen met Colruyt creëren we een uniek concept met alle troeven om kwalitatief in een stad te wonen.

  The Mark bestaat uit 25 ruime appartementen, waarvan een aantal voorzien zijn van een private daktuin, en 4 rustige patiowoningen met stadstuin. Ideaal gelegen tussen de Troonplaats en de karaktervolle residentiële Markgrave-wijk, zo ben je direct aangesloten op het bruisende stadsleven. De doordachte mix die dit ambitieus stadsproject biedt, geeft deze charmante woonbuurt een extra boost.

  Ook benieuwd? Registreer je hier en blijf als eerste op de hoogte van de lancering binnenkort!

  Registreer je en blijf op de hoogte


  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

  Bel vrijblijvend
  naar 0472 89 60 18.
  Steeds bereikbaar!


  Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project Groendreef? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

  Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 

  Contact

  Ligging en voorzieningen


  Tekst

  Download de brochure

  In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Download brochure


  In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

  Groendreef - fase 2 Kanaaltuinen

  Rustig wonen op een pas van Brussel


  ONTDEK ONZE MOOIE KEUKENACTIE!!
  ACTIE NOG GELDIG TOT EN MET 30 NOVEMBER
  Groendreef is de tweede fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen. Dit innoverende project ligt op de voormalige site van boomkwekerij Adams en grenst in het oosten aan het indrukwekkende kanaal Brussel-Charleroi.

  Het aanbod is erg gevarieerd. Groendreef biedt 22 urban villa appartementen, 20 parkzichtappartementen en 47 woningen. De woningen, evenals als de appartementen, zijn ruim en hebben een perfecte oriëntatie. Stuk voor stuk kennen ze een hedendaagse architectuur en zijn ze kwalitatief en duurzaam afgewerkt.

  Er is veel aandacht voor groen in dit project. Centraal op het domein wacht je een park van 1,5 ha groot. Het wordt een ware oase van rust met bomen en hagen, wandel- en fietspaden, zitbankjes en waterpartijen. Het is de ideale plek die kan dienen als veilige speelomgeving voor de kinderen, maar ook voor een aangenaam buitenleven met uw partner, vrienden, familie of buren. Een meerwaarde voor iedereen.

  Ondanks de uitstekende ligging vlakbij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, staat Groendreef synoniem voor rustig wonen in het groen. Van doorgaand verkeer is geen sprake: de voorziene wegen zijn uitsluitend bestemd voor u als bewoner. Mobiliteit is dan ook het sleutelwoord in dit project: door de zgn. “trage” verbindingswegen en de maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen op privéterrein blijft de wijk tegelijk leefbaar en vlot bereikbaar.

  Ik schrijf me in voor de opendeurdag op 16 november 2019


  De opendeurdag gaat door van 14 tot 16u op het project zelf, E. De Baerdemaekerstraat, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid