The Mark in Antwerpen

Aankoop aan 6% btw mogelijk!

Op zoek naar een markante plek in Antwerpen, waar wooncomfort en een bruisende buurt centraal staan? Dan is The Mark iets voor jou. In januari '21 zijn we gestart met de bouw van ons eerste residentiële project in Antwerpen. Samen met Colruyt creëren we een uniek concept met alle troeven om kwalitatief in een stad te wonen.

Wonen in Antwerpen, op wandelafstand van het gezellige Zuid en de Schelde, dat spreekt aan! Nieuwbouwproject The Mark presenteert 4 patiowoningen en 25 ruime appartementen aan de Lange Elzenstraat & de Jonghelinckstraat, vlakbij de Troonplaats. Zowel jonge gezinnen als mensen in hun tweede jeugd kunnen hier aan hun toekomst bouwen.

The Mark is een gemengd project, dat wonen combineert met winkelen. Na een eerste succesvolle samenwerking met Colruyt in Brussel - Jourdan Garden - zetten we opnieuw samen een kwaliteitsproject op de kaart. De woningen en appartementen omsluiten de Colruytwinkel. Boven het groendak van de supermarkt heb je vrij zicht over Antwerpen. Midden in het bruisende stadsleven biedt The Mark je een gevoel van ruimte.

Frisse neus halen of ’n streepje zon meepikken? Je kan genieten van je eigen tuin of terras. De woningen hebben een patiotuin en de appartementen een inpandig terras. Sommige appartementen hebben bovendien een ruime daktuin, waarop je een serre mag installeren. Ideaal voor stadsmensen met groene vingers. Kweek je eigen groenten en fruit of creëer een urban jungle! 
 
En goed nieuws: The Mark komt in aanmerking voor de btw-verlaging naar 6%! Dit betekent concreet dat je als koper, onder bepaalde voorwaarden, nu slechts 6% i.p.v. 21% btw betaalt bij de aankoop hier in The Mark. Dat bespaart je heel wat geld. Een unieke opportuniteit! *Lees hier meer over de 6% btw-voorwaarden.
 
Opendeur 5/02. Meer info >

Interesse in The Mark? Contacteer ons.


Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Verschillende woontypes te koop

Heb je al een idee over het aantal vierkante meters van je ideale woonst? The Mark heeft een breed aanbod: de grootte van de appartementen en woningen varieert van 65 tot 136 m². Voor de appartementen is extra bergplaats voorzien op niveau -1 en -0,5.

Verder is de vraag niet of je buitenruimte wil, maar hoeveel. Het aanbod begint met een bescheiden terras van 5 m² en gaat over een ruim terras van 35 m² tot een riante daktuin van 117 m².

Woningen met patiotuin


• 3 slaapkamers
• privé-ingang
• gezellige patiotuin
• met zonnepanelen

Vanaf € 422.000

Appartementen met terras


• van gelijkvloers tot 3de verdieping
• 1, 2 of 3 slaapkamers
• terrassen tot 35 m²
• met zonnepanelen

Vanaf € 295.000

Appartementen met daktuin

Uitverkocht


Buitenkans in de binnenstad

Geniet van het bruisende stadsleven


Het Antwerpse stadsleven, daar moet je wel van houden. Omdat het zo gevarieerd is, vind je er zonder twijfel je gading. Horecaliefhebbers kunnen de restaurants en cafeetjes op de Troonplaats uitproberen, of wandelen verder tot op ’t Zuid. Wil je genieten van een stukje groen in de stad? Provinciaal Groendomein 'Hof van Leysen’ ligt vlakbij, op 300 meter. En met de herontwikkeling van de Gedempte Zuiderdokken komt er binnenkort nog een gloednieuw park bij.

Musea in overvloed in Antwerpen. Het Museum voor Schone Kunsten en het Fotomuseum liggen op 1 km afstand en ook het Museum van Hedendaagse Kunst ligt op wandelafstand. Wandel je verder langs de Schelde, dan kom je nog heel wat andere musea tegen. En met deSingel op 1,5 km van huis ben je verzekerd van een mooi aanbod aan theater, dans, muziek en architectuur. De kleinere Antwerpse theaterzalen laten we je zelf ontdekken.

Bel op elk moment
naar 0472 89 60 18.
Steeds bereikbaar!


Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het The Mark? We geven je met plezier alle gewenste info. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 

Contacteer ons

Mobiliteit troef


Iedereen wil graag vlot op weg. Die mobiliteit is een van de troeven van The Mark, want de locatie is top. Te voet, met de fiets, met de wagen of het openbaar vervoer? De keuze is aan jou.

Boodschappen doen ging nooit sneller, want je woont bij een supermarkt. Gezellige restaurants, cafés, musea en winkels liggen op wandelafstand. Liever met de fiets? Je kan je fiets veilig wegzetten in de gemeenschappelijke afgesloten fietsenberging. Of je kiest voor de deelfietsen van de stad, die voor de deur gestald staan.

Vanuit The Mark geraak je vlot met de wagen richting Brussel of Gent. Je bent op enkele minuten aan de ring, met directe aansluiting naar de E19, de A12 en de E17. Terug thuis parkeer je je wagen op je eigen plaats in de ondergrondse parking. Elektrische laadpalen zijn mogelijk.

Last but not least: de aansluiting op het openbaar vervoer is eersteklas. Met bus- en tramhaltes op minder dan 250 meter ben je zo vertrokken. Het treinstation Antwerpen Zuid, dat gerenoveerd wordt, ligt op minder dan 500 meter. De locatie heeft dan ook een uitstekende Mobiscore van 9,8/10. Alle belangrijke voorzieningen liggen vlakbij en zijn vlot bereikbaar.

Download de brochure

In onze brochure vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Download brochure


In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Groendreef - fase 2 Kanaaltuinen

Rustig wonen op een pas van Brussel


ONTDEK ONZE MOOIE KEUKENACTIE!!
ACTIE NOG GELDIG TOT EN MET 30 NOVEMBER
Groendreef is de tweede fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen. Dit innoverende project ligt op de voormalige site van boomkwekerij Adams en grenst in het oosten aan het indrukwekkende kanaal Brussel-Charleroi.

Het aanbod is erg gevarieerd. Groendreef biedt 22 urban villa appartementen, 20 parkzichtappartementen en 47 woningen. De woningen, evenals als de appartementen, zijn ruim en hebben een perfecte oriëntatie. Stuk voor stuk kennen ze een hedendaagse architectuur en zijn ze kwalitatief en duurzaam afgewerkt.

Er is veel aandacht voor groen in dit project. Centraal op het domein wacht je een park van 1,5 ha groot. Het wordt een ware oase van rust met bomen en hagen, wandel- en fietspaden, zitbankjes en waterpartijen. Het is de ideale plek die kan dienen als veilige speelomgeving voor de kinderen, maar ook voor een aangenaam buitenleven met uw partner, vrienden, familie of buren. Een meerwaarde voor iedereen.

Ondanks de uitstekende ligging vlakbij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, staat Groendreef synoniem voor rustig wonen in het groen. Van doorgaand verkeer is geen sprake: de voorziene wegen zijn uitsluitend bestemd voor u als bewoner. Mobiliteit is dan ook het sleutelwoord in dit project: door de zgn. “trage” verbindingswegen en de maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen op privéterrein blijft de wijk tegelijk leefbaar en vlot bereikbaar.

Ik schrijf me in voor de opendeurdag op 16 november 2019


De opendeurdag gaat door van 14 tot 16u op het project zelf, E. De Baerdemaekerstraat, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid