Ontdek dit project

Retailpark Bertrix

Winkelen in de vallei van de Semois


Op de zone Les Corettes in Bertrix in de provincie Luxemburg wordt een nieuw retailpark ontwikkeld, een commerciële realisatie van 13.000 m2 met 18 winkelpanden en 427 parkeerplaatsen. Dit project is een joint venture tussen Zabra, ABLI en De Vlier.

De opening is voorzien in het voorjaar van 2020.
Architectenbureau Tecro & Krea uit Mechelen staat in voor het ontwerp.

Retailpark Bertrix is gelocaliseerd aan het rond punt van de route de Gohineaux met de N89 en is zeer makkelijk te bereiken.
Door zijn unieke ligging zal het retailpark samen met de reeds aanwezige retails een ware aantrekkingspool worden voor de ruime omgeving.

Vraag vrijblijvende info


Meer informatie over de te huren winkelpanden in retailpark Bertrix? Laat je gegevens na.

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Foto's van het project Retailpark Bertrix


Bel vrijblijvend
naar 09 365 60 70.


Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over Retailpark Bertrix? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 

Contact

Bertrix en zijn plateau trotseren de vallei van de Semois


Bertrix, gelegen langs de Semois, is gekend voor zijn wandelwegen, erfgoed, kunstenaars en ambachten! Dit grote Ardense dorp heeft alles wat wat de Ardennen te bieden heeft: naald- en loofbossen, wilde flora, prachtige panorama's, rotsen, bronnen en watervallen. 

In de vallei van de Semois brengt de wandeling van la Warnichamme u naar een mooi uitkijkpunt over Mortehan en zijn oude huizen uit de 18e eeuw. Bovenop de rotsen van Thibauroche ontdekt u de brede waterloop, de molen met zijn scheprad en de oude woonstede van de familie Pierlot. Maar de ogen worden ongetwijfeld het meest verwend tussen Auby en Cugnon met zijn weidse panorama over de vallei waarin Cugnon, met zijn oude kerk uit 1780, Mortehan en wat verder Herbeumont zich behaaglijk genesteld hebben.

Of het zich nu hult in nevel of uitstrekt onder een wolkenloze hemel, of het nu speelt met vurige herfstkleuren of de frisse tinten van de lente, het landschap dat zich voor de ogen van de wandelaar ontplooit, is buitengewoon mooi.


Download de brochure

In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project.
Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Download de brochure


In onze folder vindt u inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.