Molendreef in Sint-Niklaas

  Een groene oase op een centrale locatie

  Dit unieke project, gelegen in het binnengebied tussen de Edward Prissestraat en de Nieuwe Molenstraat in Sint-Niklaas, omvat 94 nieuwbouwappartementen. Er zijn 1-, 2- of 3-slaapkamer appartementen en ze zijn stuk voor stuk kwalitatief afgewerkt. Molendreef wordt gekenmerkt door een mooie, hedendaagse architectuur. Het werd ontworpen door het befaamde architectenbureau Bontinck Architecture and Engineering. 

  De appartementen kijken uit op een volgroeid park. In deze residentiële buurt woon je dan ook erg rustig, midden in het groen. Met verschillende mogelijkheden in grootte en oriëntatie is het aanbod aan appartementen zeer gevarieerd. Zo kunnen alle leeftijden en diverse gezinssamenstellingen hun plek vinden in Molendreef. 

  Het project is zo opgezet dat het autoluw is en aldus veilig voor zijn bewoners. Er is tevens ruimte voor deelauto's, waardoor Molendreef inspeelt op de laatste trends qua mobiliteit. 

  Deze appartementen zijn bovendien ook een uitstekende investering! Investeren in vastgoed is en blijft de meest rendabele investering die je vandaag kan doen, en dan zeker in nieuwbouw vastgoed. Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden en de rendementen in Molendreef? Onze bouwadviseurs staan voor je klaar om je professioneel te adviseren.  

  Vraag meer info


  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

  Appartementen te koop

  Appartementen om er zelf te wonen


  • 1, 2 en 3-slaapkamerappartementen
  • verschillende types en groottes
  • zicht op een volgroeid park = hoge woonkwaliteit
  • ondergrondse parkeerplaatsen

  Appartementen als vastgoedinvestering


  • ideaal als investering
  • mooie rendementen
  • gegarandeerde verhuur door goede ligging
  • het autoluwe en groene karakter bieden een extra meerwaarde

  Wonen in het groen

  Vlakbij het centrum


  Op deze toplocatie woon je rustig, maar toch op een steenworp van het centrum van de stad. De Grote Markt ligt op wandelafstand, net als het station en tal van busverbindingen. Molendreef ligt bovendien vlakbij de Singel die het verkeer vanuit het Noorden van Sint-Niklaas leidt naar de E17, Antwerpen-Gent en de N16 richting Mechelen/Brussel. De verkeersvrije tuin heeft gemeenschappelijke voorzieningen zoals een bloementuin en een fietsberging. Uiteraard is er ook een ruime ondergrondse parkeergarage voorzien.

  Bel vrijblijvend
  naar 0472 89 60 18
  Steeds bereikbaar!


  Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project Molendreef? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

  Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 

  Contact

  Ligging en voorzieningen


  Tussen Gent, Antwerpen en Zeeuws-Vlaanderen vormt het Waasland een centraal gelegen regio met zowel bossen en polders als steden en dorpjes. Als hoofdstad zet Sint-Niklaas er de toon. De stad is gekend om haar luchtballonnen, het huis van de Sint en het Waasland Shoppingcenter. Met een waaier aan fiets-en wandelmogelijkheden, tal van sportclubs, Provenciaal domein De Ster en tal van activiteiten op het grootste marktplein van België is er verrassend veel te beleven.

  Download de brochure

  In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project Molendreef.
  Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Download de brochure


  In onze projectbrochure vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project Molendreef in Sint-Niklaas. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

  Molendreef in Sint-Niklaas

  Een groene oase op een centrale locatie in Sint-Niklaas

  - Investeringsavond op 12 maart vanaf 18u30. Schrijf je snel in! -

  Dit unieke project, gelegen in het binnengebied tussen de Edward Prissestraat en de Nieuwe Molenstraat in Sint-Niklaas, omvat 94 nieuwbouwappartementen. Er zijn 1-, 2- of 3-slaapkamer appartementen en ze zijn stuk voor stuk kwalitatief afgewerkt. De appartementen kijken uit op een volgroeid park met bloemen- en kruidentuin. In deze residentiële buurt woon je dan ook erg rustig, midden in het groen. Met verschillende mogelijkheden in grootte en oriëntatie is het aanbod aan appartementen zeer gevarieerd. Zo kunnen alle leeftijden en diverse gezinssamenstellingen hun plek vinden in Molendreef. 

  Het project is zo opgezet dat het autoluw is en aldus veilig voor zijn bewoners. Er is tevens ruimte voor deelauto's, waardoor Molendreef inspeelt op de laatste trends qua mobiliteit. 

  Molendreef wordt gekenmerkt door een mooie, hedendaagse architectuur. Het werd ontworpen door het befaamde architectenbureau Bontinck Architecture and Engineering.

  Ik schrijf me in voor de investeringsavond op 12 maart 2020


  De investeringsavond gaat door in hotel Serwir (Kon. Astridlaan 57, 9100 Sint-Niklaas) vanaf 18u30.

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid