Vastgoed met een
  exclusief tintje

  Vlakbij het strand


  UITVERKOCHT!

  De M villa's zijn 4 luxueuze koppelwoningen vlakbij het strand met een zachte, romantische architectuur en met respect voor de aloude bouwtraditie. Elke woning heeft zijn eigen ingang, een tuintje, ondergrondse privé garage die rechtstreeks toegang geven tot de woning en een persoonlijke bergruimte. Voeg daar nog een privé wijnkelder aan toe en je weet dat je met een ongeëvenaard wooncomfort te maken hebt.

  Vraag vrijblijvende info


  Meer informatie over de luxevilla's te koop in Duinbergen.

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

  Bekijk Video

  Type woningen


  Villa Meri


  VERKOCHT!

  Villa Mer


  VERKOCHT!

  Villa More


  VERKOCHT!

  Villa Mar


  VERKOCHT!

  Foto's van het project M villa's


  Duinbergen, elegante badplaats in het groen

  Op enkele stappen van de zeedijk.


  Het project M villa's is gelegen in de Kruindreef te Duinbergen op enkele stappen van de zeedijk. In tegenstelling tot andere plaatsen aan onze kust, heeft Duinbergen altijd zijn elegantie en pittoreske charme weten te bewaren. Wie hier komt, voelt het meteen: je bent weg van de drukte en keert terug naar de essentie van de kust: de zee, de duinen, de dijk, de karakterwoningen en authentieke villa's.

  Duinbergen mag dan wel een pittoreske badplaats zijn, maar toch kan je hier alles wat je in elke andere badplaats kan, van zonnebaden tot winkelen, tafelen en sporten in een elegante omgeving.

  Bel vrijblijvend
  naar 0472 89 60 18
  Steeds bereikbaar!


  Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project M villa's? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

  Vrijblijvend, zonder verplichtingen. Kom langs in onze kijkwoning in Knokke. 
  Kijkwoning

  Goede oriëntatie

  Duurzaam en compact


  Bij elke woning werd veel belang gehecht aan de oriëntaties, om naast de integratie van duurzame materialen, ventilatie en isolatie, zoveel mogelijk de zon als natuurlijke warmte-en lichtbron te gebruiken. Bovendien zijn de villa's compact gebouwd: ze zijn elk zo ontworpen dat er een zo groot mogelijk bewoonbaar oppervlak is. Een investering die zich terugbetaalt door lagere energiekosten. 

  De villa's zijn ook zodanig opgebouwd dat ze allemaal een intelligente draagstructuur hebben. Er wordt met andere woorden zo weinig mogelijk gebruik gemaakt van dragende binnenmuren, zodat de woning zich kan aanpassen naar uw behoeften en in tijd.

  M villa's in Knokke met een
  exclusief tintje

  Vlakbij het strand


  De M villa's in Knokke zijn 4 luxueuze koppelwoningen vlakbij het strand met een zachte, romantische architectuur en met respect voor de aloude bouwtraditie. Elke woning heeft zijn eigen ingang, een tuintje, ondergrondse privé garage die rechtstreeks toegang geven tot de woning en een persoonlijke bergruimte. Voeg daar nog een privé wijnkelder aan toe en je weet dat je met een ongeëvenaard wooncomfort te maken hebt. 

  Bij elke woning werd veel belang gehecht aan de oriëntaties. De villa’s zijn casco afgewerkt, zodat u de woning kan inrichten volgens uw smaak en stijl.
  Ik schrijf me in voor de opendeurdag op 1 juni 2019


  De opendeurdag gaat door van 10u tot 12u in de Kruindreef 5a, 8301 Duinbergen

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid