Ontdek dit project

  Les Accolades in Habay-la-Neuve

  Wonen en werken op één locatie

  Nog één retailrumte te huur van 670 m2
  In dit project is er 3600 m2 aan commerciële oppervlakte voorzien, opgedeeld in 3 verschillende winkelpanden. Voor de winkels zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien. Alles is reeds gebouwd en opgeleverd, dus de winkel kan snel geopend worden.

  Aldi, Delhaize en Xtra hebben reeds een winkelruimte. Er is nog één laatste winkelruimte te huur van 670m², die kan echter opgesplitst worden in 2 units.

  Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.

  Adres: Rue de la Courtrière, Habay-la-Neuve

  Vraag meer info


  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

  Foto's van winkel te huur in Habay


  Bel vrijblijvend
  naar 09 365 60 70


  Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project Les Accolades Habay-la-Neuve? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

  Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 
  Contact

  Ideale combinatie van groen en ontspanningsmogelijkheden

  Uitstekende ligging


  Habay ligt in de provincie Luxemburg en is een ideale combinatie van een groene omgeving met talrijke ontspanningsmogelijkheden en wandel- en fietswegen. De gemeente ligt voor een deeltje in de Ardennen en voor een ander deel in de streek de Gaume. De gemeente telt ruim 8.200 inwoners en het is een gemeente met een knap groeipotentieel, ideaal om in te investeren! Het project Les Accolades heeft een uitstekende ligging. Vanaf het project rijd je met jouw wagen in nauwelijks 5 minuten naar de E411 die je vlot naar Aarlen (13 km), Neufchâteau (25 km) en Luxemburg (44 km) brengt.