Hof van Gent

  Binnenkort te koop!

  Op zoek naar een stadsleven en toch omringd door groen? Ontdek dan binnenkort woonproject Hof Van Gent

  Wonen in het Hof van Gent is een buitenkans. Je leeft er op een groen eiland vlakbij het stadscentrum. Het is gelegen aan de zuidkant van Gent en zeer makkelijk bereikbaar. Dit nieuwbouwproject omvat zowel huizen als appartementen, omrand door bomen en waterlopen. Door de variatie aan woningen is er voor ieder wat wils. Iedereen heeft een eigen tuin of terras én er is een gemeenschappelijke tuin voor alle Hof-van-Gentenaren. Rustig alleen of gezellig samen? Dat kies je zelf!

  • Kwaliteitsvol wonen in een prachtig kader
  • Luxueuze afwerking
  • Appartementen én BEN-woningen
  • Op een toplocatie!

  Interesse? Registreer je nu en we houden je als eerste op de hoogte wanneer het project gelanceerd wordt! 

  Ontvang alle updates! Registreer je hier


  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

  Groendreef - fase 2 Kanaaltuinen

  Rustig wonen op een pas van Brussel


  - Opendeurdag zondag 23 februari 2020 van 10u tot 12u -

  Groendreef is de tweede fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen. Dit innoverende project ligt op de voormalige site van boomkwekerij Adams en grenst in het oosten aan het indrukwekkende kanaal Brussel-Charleroi.

  Het aanbod is erg gevarieerd. Groendreef biedt 22 urban villa appartementen, 20 parkzichtappartementen en 47 woningen. De woningen, evenals als de appartementen, zijn ruim en hebben een perfecte oriëntatie. Stuk voor stuk kennen ze een hedendaagse architectuur en zijn ze kwalitatief en duurzaam afgewerkt.

  Er is veel aandacht voor groen in dit project. Centraal op het domein wacht je een park van 1,5 ha groot. Het wordt een ware oase van rust met bomen en hagen, wandel- en fietspaden, zitbankjes en waterpartijen. Het is de ideale plek die kan dienen als veilige speelomgeving voor de kinderen, maar ook voor een aangenaam buitenleven met uw partner, vrienden, familie of buren. Een meerwaarde voor iedereen.

  Ondanks de uitstekende ligging vlakbij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, staat Groendreef synoniem voor rustig wonen in het groen. Van doorgaand verkeer is geen sprake: de voorziene wegen zijn uitsluitend bestemd voor u als bewoner. Mobiliteit is dan ook het sleutelwoord in dit project: door de zgn. “trage” verbindingswegen en de maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen op privéterrein blijft de wijk tegelijk leefbaar en vlot bereikbaar.

  Ik schrijf me in voor de opendeurdag op 23 februari 2020


  De opendeurdag gaat door van 10 tot 12u op het project zelf, E. De Baerdemaekerstraat, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

  Download de brochure

  In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Download brochure


  In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid