Espace C in Dour

Project Espace C is een herontwikkeling van de oude site "Câbleries de Dour" tot een nieuwe levendige leef- en woonomgeving. Het project omvat de realisatie van nieuwbouw appartementen, industriële lofts en winkelunits. Dit alles met behoud van een opmerkelijk deel van de oude identieke structuur: zelfs de monumentale schouw wordt geïntegreerd in een brasserie. De ontwikkeling voorziet ook in de aanleg van 2 nieuwe wegen, evenals verschillende parkings met meer dan 395 plaatsen en mooie groenzones verspreid over de site.
 
Espace C respecteert het industriële verleden van de site en integreert tegelijkertijd enkele hedendaagse gebouwen en elementen. Deze ontwikkeling maakt deel uit van een uitgebreid programma om nieuw leven te blazen in de stad Dour.
 
Te koop: nieuwbouw appartementen en penthouses in de residentie “Espace Câbleries” en lofts in de gerenoveerde kabelfabriek. Tot 3 slaapkamers en met mooie terrassen of privétuinen. Uniek wonen op een toplocatie!
 
Contacteer ons voor meer info of een bezoekje ter plaatse.
 

Opendeur 29/01. Meer info >

Vraag meer info


Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

2-slaapkamer appartementen

Moderne architectuur


• Ruime appartementen
• Met tuin of terras
• Autostaanplaats
• Bijhorende extra berging

Vanaf € 187.500

3-slaapkamer appartementen

Uitverkocht !


Lofts

Nieuw te koop!


• Op de 1ste verdieping
• In de gerenoveerde kabelfabriek
• Inpandige terrassen
• Autostaanplaats

Vanaf € 169.500

Foto's van Espace C


Bel vrijblijvend
naar 0472 89 60 18
Steeds bereikbaar!


Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project Espace C? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 

Contact

Ligging en bereikbaarheid

In het hart van Dour


Espace C is gelegen in het hart van de stad Dour, aan de poorten van het prachtige natuurpark Haut-Pays. De autosnelweg Brussel-Valenciennes maakt het zeer bereikbaar: minder dan een half uur rijden van Mons of Valenciennes, een half uurtje van Doornik en minder dan een uur van Brussel, Charleroi of Lille. Espace C ligt aan de Rue d'Elouges en Voie du Prêtre.

De stad Dour was indertijd een van de belangrijkste mijncentra in de regio. Veel industriële activiteiten hebben de stad welvarend gemaakt, zoals de kolenindustrie, de touwindustrie, de kabelindustrie enz. Ze hebben duidelijk historische sporen achtergelaten in de stad, waarop de inwoners vandaag nog steeds erg trots zijn. 

De stad heeft ongeveer 17.000 inwoners en is nu vooral bekend en erkend vanwege zijn muziekfestival dat sinds 1989 festivalgangers van over de hele wereld heeft verwelkomd.

Download de brochure

In onze folder vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project.
Heb je verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Download de brochure


In onze folder vindt u inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Herontwikkeling van site Câbleries de Dour

Nieuw leven ingeblazen


"Câbleries de Dour", waar voorheen de productie van stalen kabels centraal stond . Dit project laat de ambitie toe om het industriële verleden van de site te respecteren met tegelijk de integratie van hedendaagse gebouwen en elementen.

Dit project wordt gerealiseerd in partnership met Stone by Stone en Sabre.

Het project, met een oppervlakte van 4,8 ha, voorziet in de oprichting van 22 appartementen, 14 lofts en 14 commerciële units. Deze ontwikkeling maakt deel uit van een uitgebreid programma om de stad Dour nieuw leven in te blazen.

Ik schrijf me in voor de opendeurdag op 3 april 2019


De opendeurdag gaat door van 14u tot 17u in het modelappartement, L. D'Haeseleerstraat, 9300 Aalst.

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid