De Stokerie in Kortrijk

Een rijk verleden, een groene toekomst

De Stokerie in Kortrijk, dat is comfortabel wonen in een bruisende stad, terwijl je je toch heerlijk kunt terugtrekken in je eigen cocon. Dit nieuwbouwproject, bestaande uit woningen én appartementen, ligt in het hartje van Kortrijk aan de Veemarkt en vlakbij Shopping K. Een leuke buurt in opmars! Hier geniet je van het historische karakter van de stad, gecombineerd met alle moderne voorzieningen. 

De Stokerie omvat een aanbod van diverse appartementen, gespreid over meerdere gebouwen, en mooie woningen zowel halfopen als gesloten. Door het ruime aanbod aan verschillende types vind je hier ongetwijfeld de woning die perfect bij je past. Het duurzame karakter met een prachtige publieke binnentuin is ongetwijfeld een extra troef.

Alle woonoplossingen zijn duurzaam en energievriendelijk. Er wordt ook optimaal gebruik gemaakt van de bestaande gebouwen en mogelijkheden, waardoor extra betonverharding op deze site niet nodig is. Een mooie herontwikkeling binnenin de stad.
 

Opendeur 22 mei >

Interesse? Contacteer ons.


Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Type woningen te koop

De Stokerie omvat een aanbod van 25 appartementen en 22 woningen, verdeeld over meerdere gebouwen met diverse groottes en oriëntaties. Je hebt de keuze tussen 1 tot 4 slaapkamers en de ruimste loten beschikken zelfs over 2 badkamers. Er is dus een woningtype voor ieders budget met een duurzame, toekomstgerichte aanpak. Vloerverwarming en zonnepanelen zijn standaard inbegrepen bij elke woning en elk appartement.

Appartementen


• van gelijkvloers tot 3de verdieping
• met terras en/of tuin
• ook met unieke wintertuinen beschikbaar
• met vloerverwarming

Vanaf € 235.000

Eengezinswoningen


• halfopen of gesloten woningen
• met aangename tuin en terras
• 3 slaapkamers
• BEN (bijna energieneutraal)

Vanaf € 360.000

Stapelwoningen


• ruime woningen met tuin of terras
• in het groene binnengebied
• 3 of 4 slaapkamers
• tot 2 badkamers

Vanaf € 410.000

Een rijke geschiedenis, een toekomstgerichte aanpak


De site van De Stokerie heeft een rijke geschiedenis. Hier woon je aan de historische veemarkt op een plek waar voordien Meubelhallen Ballegeer gevestigd was. De oude meubelhallen werden zelfs geïntegreerd in het project, samen met de oude jeneverdistilleerderij, waaraan het project zijn naam ontleent. Tel daar nog 3 prachtige poorten en doorgangen bij op, een mooie publieke binnentuin en het feit dat de hele site autovrij is en je weet dat het hier ontzettend aangenaam wonen wordt.

Bel op elk moment
naar 0472 89 60 18.
Steeds bereikbaar!


Heb je vragen of wens je meer informatie over De Stokerie? We geven je met plezier alle gewenste info. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

Vrijblijvend, zonder verplichtingen. 
 
Contacteer ons

Zo de stad in


Hier aan de Veemarkt woon je zonder twijfel op een toplocatie. Restaurants, bars, winkels, scholen en alle voorzieningen die je maar nodig hebt, liggen op wandelafstand. En toch merk je niets van de drukte die er in een stad heerst. Wel de plussen van het centrum met Shopping K in de buurt, maar niet de minnen: ideaal.

Even ontsnappen aan de stad? Dat doe je in je binnentuin. En vanuit je eigen parkeerplaats aan een verlaagd tarief in de ondergrondse Parking Veemarkt ben je snel op de invalswegen rond Kortrijk. Voor je het weet zit je de op autosnelweg. De ultieme mobiliteit binnen handbereik. Zeker met het treinstation op enkele honderden meters en een  bushalte op amper 10 meter van jouw voordeur is.

 

Download de brochure

In onze brochure vind je inspirerende en sfeervolle foto's van het project. Heb je verdere vragen of wens je de plannen te bekijken, dan helpen we je graag verder.

Download brochure


In deze brochure vind je meer informatie en sfeervolle foto's van het woonproject. Heb je verdere vragen of opmerkingen, we helpen je graag.

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid

Groendreef - fase 2 Kanaaltuinen

Rustig wonen op een pas van Brussel


ONTDEK ONZE MOOIE KEUKENACTIE!!
ACTIE NOG GELDIG TOT EN MET 30 NOVEMBER
Groendreef is de tweede fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen. Dit innoverende project ligt op de voormalige site van boomkwekerij Adams en grenst in het oosten aan het indrukwekkende kanaal Brussel-Charleroi.

Het aanbod is erg gevarieerd. Groendreef biedt 22 urban villa appartementen, 20 parkzichtappartementen en 47 woningen. De woningen, evenals als de appartementen, zijn ruim en hebben een perfecte oriëntatie. Stuk voor stuk kennen ze een hedendaagse architectuur en zijn ze kwalitatief en duurzaam afgewerkt.

Er is veel aandacht voor groen in dit project. Centraal op het domein wacht je een park van 1,5 ha groot. Het wordt een ware oase van rust met bomen en hagen, wandel- en fietspaden, zitbankjes en waterpartijen. Het is de ideale plek die kan dienen als veilige speelomgeving voor de kinderen, maar ook voor een aangenaam buitenleven met uw partner, vrienden, familie of buren. Een meerwaarde voor iedereen.

Ondanks de uitstekende ligging vlakbij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, staat Groendreef synoniem voor rustig wonen in het groen. Van doorgaand verkeer is geen sprake: de voorziene wegen zijn uitsluitend bestemd voor u als bewoner. Mobiliteit is dan ook het sleutelwoord in dit project: door de zgn. “trage” verbindingswegen en de maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen op privéterrein blijft de wijk tegelijk leefbaar en vlot bereikbaar.

Ik schrijf me in voor de opendeurdag op 16 november 2019


De opendeurdag gaat door van 14 tot 16u op het project zelf, E. De Baerdemaekerstraat, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid