Zabra Real Estate

  Een familiebedrijf met langetermijnvisie


  Vastgoedontwikkelaar Zabra Real Estate is ontstaan uit Sobradis, de familiale holding van de familie Joris Brantegem en Arthus, de residentiële vastgoedontwikkelaar.

  Dankzij onze vlakke structuur en ons gedreven team kunnen we heel snel beslissingen uitvoeren en kort op de bal spelen. We hebben al heel wat ervaring opgbouwd in het ontwikkelen van appartementen, woningen en KMO- en retailprojecten. 

  Bovenal is Zabra Real Estate een familiebedrijf en zetten we hard in op langetermijnvisie. Daardoor hebben we intussen een mooie reputatie kunnen opbouwen als betrouwbare partner, met nog heel wat plannen in het vooruitzicht.  

  Laat je inspireren en download onze inspiratiegidsen!


  Download onze gidsen en laat je meevoeren in een wereld van inspiratie.
  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +3249123456 (zonder spaties)
  Ons maatschappelijk engagement
  Meerwaarde voor de omgeving en voor de gebruikers

  Zabra Real Estate wil een positieve bijdrage leveren aan de buurt. Onze focus ligt op residentiële, retail-, KMO- en gemengde projecten, waar wonen, werken en winkelen feilloos op elkaar zijn afgestemd. Een plek die levenskwaliteit biedt, waar mensen zich thuisvoelen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons essentieel. We kiezen voor een persoonlijke relatie met onze klanten, als betrouwbare partner die expertise en passie combineert.

  Meerwaarde voor de omgeving

  Enkele cijfers

  Zabra Real Estate kan rekenen op 30 jaar ervaring. Daardoor hebben we een boeiend en veelzijdig portfolio op zak. Onze verscheidene realisaties, zowel residentieel als in retail, zijn onze visitekaartjes. Zabra Real Estate is een familiebedrijf. We werken met een klein team van waardevolle, gedreven medewerkers, die stuk voor stuk beschikken over een efficiënte en persoonlijke aanpak.

  70.000 m²

  winkelruimtes in ontwikkeling

  100.000 m²

  winkelruimtes gerealiseerd

  200.000 m²

  wooneenheden in ontwikkeling

  50.000 m²

  wooneenheden gerealiseerd

  Wij garanderen je een voltooiingswaarborg (Wet Breyne). Kies je voor ons? Dan kies je voor een betrouwbare partner. Zabra wordt geleid door ervaren vakmensen en gedreven medewerkers. Dat maakt van ons een dynamische vertrouwenspersoon.

  Onze stakeholders


  Klanten Zabra Real Estate

  Klanten

  Jouw toekomst, onze visie

  Onze prioriteit is een thuis creëren. Ons verscheiden publiek heeft een gemene deler: je investeert in vastgoed en in jouw toekomst. Jouw visie en wensen realiseren, dat is ons doel.

  Samenwerken met lokale overheden

  Overheden

  Betrouwbare partner

  Zabra heeft ook oog voor maatschappelijk vastgoed, zoals scholen en PPS-projecten. Door onze focus op de versmelting van project en buurt kunnen we vlot inspelen op de dynamiek van de overheid en haar belanghebbenden, met een stabiel partnerverband als doel.

  Samenwerken met lokale gemeenschap

  Lokale gemeenschap

  Positieve bijdrage

  Onze focus is een positieve bijdrage leveren aan de buurt. Wonen, werken en winkelen worden feilloos op elkaar afgestemd voor een aangename levenswijze.

  Lange termijn relatie met bouwpartners

  Partners

  Langetermijnrelatie

  Zabra werkt met vooraanstaande leveranciers, met wie we kwaliteit vanbinnen en vanbuiten van onze projecten kunnen garanderen. Een solide en professionele relatie opbouwen staat hierbij voorop.

  Grondeigenaar grond aanbieden

  Grondeigenaars

  Ontwikkelingsrisico wegnemen

  Zabra zet in op toplocaties. We hebben heel wat ervaring in het ontwikkelen van een concept tot een harmonieus geheel. We streven naar het creëren van meerwaarde, voor alle partijen.

  Werknemers Zabra Real Estate

  Medewerkers

  Werken als een team

  Onze medewerkers zijn ervaren, dynamisch en sterk gedreven. Op leren en groeien staat geen grens. Het is dankzij dit team dat Zabra haar ambities kan waarmaken.