Opendeurdag Vlas in Waregem

  Zaterdag 19 juni van 10u tot 14u

  Met Vlas krijgt Waregem er een aantrekkelijke woonomgeving bij. De 38 nieuwbouw appartementen vormen een buitenkans voor wie op zoek is naar een betaalbare woning.

  De bomen die er al jarenlang staan vormen een groene oase naast de appartementen. Deze groenzone is zonder twijfel een grote troef van Vlas. Je kan er genieten van wat rust of een praatje maken met de buren. Naast dit gemeenschappelijke groen heeft elk appartement ook een eigen tuin, patio of terras. Alle appartementen voldoen bovendien aan de BEN-normen, wat wil zeggen dat ze een E-peil hebben van E30 en lager. Goed voor een lage energiefactuur dus!

  Kom het allemaal ontdekken tijdens onze opendeurdag op 19 juni. We staan hier voor je klaar in alle veiligheid om je op afspraak alle gewenste informatie te bezorgen over dit gloednieuwe project! 

  Adres: Infokantoor - Westerlaan 63, Waregem
  Datum: Zaterdag 19 juni van 10u tot 14u - op afspraak

  Schrijf je in en wees er zeker bij! 

  Omwille van de veiligheidsmaatregelen inzake corona, vragen we om een mondmasker te dragen gedurende jouw bezoek en steeds de nodige afstand te bewaren. We voorzien mondmaskers en hygiënische handgel ter plaatse. 
   
  Kom je ook eens langs?

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)