Onze activiteiten

Projectontwikkeling met een meerwaarde voor alle partijen

Wie wil investeren in vastgoed, weet dat daar heel wat komt bij kijken. Daarom neemt Zabra meteen een aantal moeilijke beslissingen weg. We kiezen namelijk alleen voor toplocaties. Dat betekent dat er een goede combinatie is van vlot openbaar vervoer, goede mobiliteit en dat er onder andere scholen en winkels in de nabije omgeving zijn.

Onze projecten werken we met een hoge kwaliteit en verhuisklaar af. We zetten in op functionaliteit, een versmelting met de omgeving en een positieve bijdrage aan de buurt. Zabra ontwikkelt vastgoedprojecten waar wonen, werken en winkelen vlekkeloos samenkomen.

Wonen

Wonen

Alles in huis

Een ideaal project is er eentje dat alles in huis heeft. Verschillende woontypes, zoals appartementen of huizen, ruime of compacte woningen, maar ook een ideale ligging op een toplocatie. Dat wil zeggen: vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer, met een school in de buurt en in een groene omgeving.

Retail

Retail

Focus op gemengde projecten

Bij retail ligt onze focus op gemengde projecten. Op dat vlak zijn we een expert en bieden we keer op keer creatieve en efficiënte oplossingen. Onze missie bestaat erin om wonen, werken en winkelen feilloos op elkaar af te stemmen, overal in België. Een uitstekende ligging is cruciaal, net als het vinden van de juiste retailers voor het project.

KMO

KMO

Bedrijfsruimtes om te groeien

Als het gaat om een KMO-park, willen we dat een professional in zijn regio over een efficiënte bedrijfsruimte kan beschikken om zijn business te vestigen en verder uit te bouwen. Een topligging is daarbij een essentieel element.

Studentenflats

Studentenflats

Koten met een hoge coolness factor

Het project Students at Gent is een knappe mix van historische en hedendaagse architectuur. Een appartementsgebouw in dé studentenstad Gent werd omgebouwd tot 49 studentenkoten. Het gebouw onderging een grondige renovatie en werd uitgebreid met een nieuwbouw van twee verdiepingen bovenop het bestaande dak.

De koten zijn gelegen in Einde Were in Ekkergem, een gezellige Gentse wijk ten westen van het stadscentrum. Het is een centrale en multifunctionele ligging die ideaal is voor de Gentse studenten.

Grond of pand aanbieden
Ben je eigenaar van een grond of pand en wil je het graag verkopen?
Heb je een braakliggend terrein, een leegstaand pand of fabriek, of aan elkaar grenzende gronden? Heb je bovendien interesse in onze projectontwikkeling en in beleggen in onroerend goed? Dat klinkt ons als muziek in de oren. Samen met je bekijken we de mogelijkheid van het terrein.
Drawing of a building complex

Ik heb een grond of pand voor een ontwikkeling en zoek een betrouwbare partner


Vul hieronder vrijblijvend jouw gegevens in en geef ons wat meer informatie rond het aan te bieden stuk grond of pand. 
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)