• by:
  • 14/06/2021
  • Category:

Zabra ontwikkelt haar eerste KMO-park in Wallonië


Zabra trekt opnieuw de taalgrens over en ontwikkelt haar eerste KMO-park in Wallonië: KMO-park Légipont. Het gaat om ongeveer 10.000m² functionele bedrijfsunits en/of ateliers gelegen in Barchon (Blegny) en geniet een strategische ligging langs de E40, vlakbij Luik. Gelegen tussen 2 belangrijke verkeersknooppunten en op enkele minuten van de grote steden in de regio, is Barchon een zeer interessante uitvalsbasis. Om die reden hebben dan ook grote namen zoals de banken ING en Belfius beslist om er hun hoofdkantoor te vestigen. 

Er zijn in totaal 38 KMO-units te koop, verspreid over 5 blokken. De oppervlaktes starten vanaf 218m². Indien gewenst kunnen ook meerdere units gecombineerd worden tot een groter geheel zodat de units zeer flexibel kunnen gebruikt worden. Ze kunnen voor elke KMO-activiteit dienen, zoals een garage, een opslagruimte of een atelier voor bijvoorbeeld een schrijnwerker of elektricien. Voor de kleine en middelgrote ondernemingen in de regio is dat dan ook de perfecte oplossing.

In de kleinste blok, aan de straatzijde, bevindt zich op de eerste verdieping ook een ruime kantoorruimte van meer dan 700m². Daarmee biedt Zabra ook een antwoord op de nood aan gecombineerde KMO-ruimtes met kantoormogelijkheden. Ontdek hier alle informatie over KMO-park Légipont.

Dit eerste KMO-park van Zabra in Wallonië betekent meteen ook het startschot van nog vele andere KMO-projectontwikkelingen. De ambities zijn groot, hou Zabra dus zeker in de gaten!

Zabra KMO-park Barchon Luik

KMO-park Légipont in Barchon