• by:
  • 1/02/2021
  • Category: project

Zabra lanceert haar eerste residentiële project in Antwerpen

Zabra Real Estate trekt naar 't Stad! Met woonproject The Mark lanceren we ons eerste residentiële project in Antwerpen.

The Mark is een gemengd project, dat wonen combineert met winkelen. Een kwalitatieve combinatie, zo blijkt. Na een eerste succesvolle samenwerking met de supermarktketen Colruyt in Brussel - project Jourdan Garden - zetten we opnieuw samen een kwaliteitsproject op de kaart. Nieuwbouwproject The Mark presenteert 4 woningen met aangename patiotuin en 25 ruime appartementen aan de Lange Elzenstraat & de Jonghelinckstraat, vlakbij de Troonplaats, op de oude site van de Colruyt-winkel.

Hier, aan de grens van de Markgrave-wijk, is het aangenaam en kwalitatief wonen. Horecaliefhebbers kunnen de restaurants en cafeetjes op de Troonplaats uitproberen, of wandelen verder tot op ’t Zuid. Genieten van een stukje groen in de stad? Provinciaal Groendomein 'Hof van Leysen’ ligt vlakbij, op 300 meter. En met de herontwikkeling van de Gedempte Zuiderdokken komt er binnenkort nog een gloednieuw park bij. Met een mobiscore van 9.8/10 is de mobiliteit één van de grootste troeven. Te voet, met de fiets, met de wagen of het openbaar vervoer? De keuze is talrijk en binnen handbereik.

The Mark staat garant voor kwalitatief wonen. De woningen hebben een patiotuin en alle appartementen een inpandig terras. Zes appartementen hebben bovendien een ruime daktuin, waarop je zelfs een serre mag installeren. Ideaal voor mensen met groene vingers. Een unicum in de stad! De ondergrondse parkeergarage, voor zowel de Colruyt-klanten als de bewoners, zorgt voor voldoende pakeergelegenheid zonder de buurt extra te belasten. 

De bouwwerken zijn reeds gestart. Het is te zeggen: de afbraakwerken van de oude Colruyt-winkel zijn in volle uitvoering. Daarna starten de graafwerken voor de ondergrondse parking. Er wordt snel doorgewerkt, want de timing is strak. De Colruyt-winkel plant open te gaan in september 2022 en dus zullen ook de appartementen eind 2022 reeds opgeleverd worden. 


 
Nieuw in Antwerpen: woonproject The Mark van Zabra

Nieuw in Antwerpen: woonproject The Mark van Zabra