• by:
  • 4/10/2021
  • Category:

w.e.s.t. in Roeselare: een waaier aan extra’s om zorgeloos te wonen

Net binnen de kleine ring van Roeselare vind je w.e.s.t, een nieuwbouwproject met heel wat troeven die comfortabel en zorgeloos leven net dat tikkeltje makkelijker maken. Met plezier lichten we er enkele van die faciliteiten uit.

w.e.s.t.? Een waaier aan extra’s om zorgeloos te wonen

w.e.s.t.? Een waaier aan extra’s om zorgeloos te wonen

Een overdekte parkeergarage

De verouderde loods op de site werd omgetoverd tot een overdekte parkeergarage, zodat je ook bij regen je wagen droog kunt zetten. 90 auto’s vinden een plekje in dit lichtrijk gebouw dat een lust is voor het oog en naadloos opgaat in het geheel. Let wel, de wagen blijft netjes aan de rand van de site, zodat de oase van groen behouden blijft.

Een fietspad op de site

Liever met de fiets? Perfect, want er loopt een fietspad door de site, ingebed in een prachtig groene omgeving. Thuiskomen van een fietstochtje wordt zo een waar plezier.

Een digitale conciërge

Je eigen conciërge, hier kan het! Ontvang bezoekers in stijl en laat koeriers hier je pakje aanleveren zodat je nog geeneens thuis hoeft te zijn. Een digitale pakketbrievenbus staat klaar, zodat jij wanneer je maar wenst je pakje kunt oppikken.

Vloerverwarming

Elk appartement is voorzien van vloerverwarming, dus nooit meer koude voeten. Maar wat het nog mooier maakt is dat deze verbonden zijn met het Roeselaarse warmtenet Mirom. Zo geniet je van duurzame en groene warmte!

Comfortabel wonen in een groene parkomgeving op wandelafstand van het centrum van Roeselare krijgt zo nog een extra dimensie. Wil je zelf de appartementen of penthouses van w.e.s.t ontdekken? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf wat comfortabel wonen écht betekent.