Groendreef kadert in de tweede fase van het ambitieuze vastgoedproject Kanaaltuinen. Het vormt de perfecte uitvalsbasis om de dynamiek van de hoofdstad te beleven en toch thuis te komen in een oase van rust.

  Comfortabel wonen in het ‘Toscane van Vlaams-Brabant’

  Gesitueerd in de Vlaamse rand vormt het project in Sint-Pieters-Leeuw de perfecte uitvalsbasis voor wie een hoge mobiliteit naar de hoofdstad wenst te combineren met een rustige woonomgeving.

  De uitstekende ligging en het groene karakter maken van Sint-Pieters-Leeuw een gegeerde woonplaats. De dorpse sfeer biedt een vertrouwde thuis aan zo’n 33000 inwoners. Als één van de grotere gemeenten die Vlaams-Brabant rijk is, biedt ze bovendien een waaier aan cultuur en ontspanning.

  Groene oases van rust

  Sint-Pieters-Leeuw bezit een rijke open natuur en ligt toch op slechts tien kilometer van Brussel. Met een fietstocht verkent u de groene gordel rond de hoofdstad. Bovendien bieden de lokale parken een waaier aan planten en bloemen en staan ze garant voor urenlang wandelplezier.

  Het wandelknooppuntennetwerk van maar liefst 760 km leidt u doorheen de schilderachtige dorpjes van het Pajottenland. Dankzij de regionale fietsroutes en het fietsknooppuntennetwerk kunt u bovendien de mooiste plekjes van Sint-Pieters-Leeuw en omstreken verkennen.

  Er op uit in eigen streek

  Wie op zoek is naar cultuur en folklore kan terecht in de diverse musea die zich in de omgeving van Sint-Pieters-Leeuw bevinden. Van het FelixArt in Drogenbos over het Volksinstrumentenmuseum in Gooik tot Den Ast in Halle, het zijn slechts enkele voorbeelden uit het uitgebreide culturele aanbod van het Pajottenland.

  Bovendien kunt u wekelijks terecht op twee markten in Sint-Pieters-Leeuw. Op woensdag wandelt u langs de kraampjes op het Weerstandplein terwijl u op vrijdag uw wekelijkse boodschappen doet in centrum ‘De Rink’.

  Dat ‘Leeuw leeft’ blijkt uit de vele activiteiten die er georganiseerd worden. Het rijke verenigingsleven voorziet dan ook in heel wat recreatie en ontspanning. De gemeentelijke website publiceert maandelijks een kalender zodat u geen enkele activiteit hoeft te missen. In Sint-Pieters-Leeuw zijn er bovendien heel wat faciliteiten, zoals het Wildersportcomplex met een zwembad, petanquebanen en buitentennispleinen.

  Wie culinair wenst te genieten, kan terecht in de vele horeca in en rond de gemeente. Sint-Pieters-Leeuw vormt bovendien de thuishaven voor bedrijven met naam en faam zoals Neuhaus en brouwerij Lindemans. Beiden zijn bij gelegenheid zeker een bezoekje waard. Bovendien kunt in de lokale Neuhaus boetiek zelf lekkere pralines proeven en kopen. De streek staat daarenboven bekend om zijn typische kaassoorten.

  Groendreef in een notendop

  Dankzij de vele recreatiemogelijkheden, winkels en rijke natuur vormt Sint-Pieters-Leeuw de perfecte locatie voor wie zich dichtbij Brussel wenst te vestigen. In de natuurlijke omgeving van project Groendreef is het dan ook zalig vertoeven.

  Op de voormalige site van boomkwekerij Adams in Sint-Pieters-Leeuw worden er tijdens de tweede fase van het project 22 urban villa appartementen, 20 parkzichtappartementen en 47 woningen gebouwd. Het centraal gelegen park vormt het paradepaardje van de site samen met de diverse groene zones rond de wooneenheden.

  Zowel de dynamiek van de hoofdstad als de groene ligging maken van Groendreef dé perfecte woonbestemming met een uniek karakter. Ontdek uw nieuwe thuis rond Brussel met het project Groendreef! Download snel onze brochure of contacteer ons voor meer informatie.