De afgelopen maanden hadden we 2 sympathieke stagiairs aan boord van de Zabra-boot. Camille Heijboer, studente accountancy-fiscaliteit, liep stage op onze afdeling boekhouding. Gianni De Jaeger, student vastgoedmakelaarij, liep stage op onze afdeling sales & marketing. We laten beide stagiairs even aan het woord over hun bevindingen en ervaringen bij Zabra.

    Camille Heijboer: "Ik ben studente accountancy-fiscaliteit. Stage lopen bij Zabra Real Estate is één van de meest interessante periodes geweest in mijn schooltijd. Je wordt opgenomen in een enthousiast en dynamisch team die alle hulp aanbiedt waar nodig. Ik heb voornamelijk meegedraaid op het administratief departement. Zabra is de ideale plek om alles van de boekhouding van A tot Z zelfstandig te mogen uitvoeren, dit gaat van het begrijpen van de facturatie tot het inboeken van aankoop, verkoop en financieel dagboek. Op het einde van de stage ben ik opengebloeid tot iemand die goed in teamverband kan werken en al een groot deel van de boekhouding zelfstandig kan uitvoeren. Voor deze ervaring ben ik Zabra Real Estate zeer dankbaar!"

    Gianni De Jaeger:"Voor mijn opleiding als vastgoedmakelaar had ik de kans om mijn kijkstage te doen bij Zabra. Deze kans heb ik meteen gegrepen, omdat ik vooral geïnteresseerd ben in projectontwikkeling. Hier werd ik direct met open armen en een lach ontvangen, waardoor ik me al snel thuis voelde in het levendige en toffe team. Ik kreeg meteen een eigen laptop toegewezen en een plek aan een bureau. Hierop mocht ik dan gegevens van inactieve klanten controleren en indien nodig verbeteren of aanpassen. Ook mocht ik de advertenties op de verschillende portaalsites zoals Immoweb, Immovlan, Logic Immo… controleren, aanpassen en publiceren. Ik mocht verschillende meetings bijwonen die aansloten bij mijn opleiding. Ook zijn we enkele projecten gaan bezoeken die ontwikkeld worden door Zabra, dit waren zowel afgewerkte projecten die al in de verkoop zaten en deels bewoond waren als projecten die nog maar in de afbraakfase zaten. Ik ben blij in deze week veel te hebben kunnen bijleren over hoe projectontwikkeling in elkaar zit, maar 1 week was echter naar mijn bevinding toch iets te kort, dus ik hoop zeker ook hier mijn eindstage te doen volgend academiejaar."

    Dank je wel Camille en Gianni, jullie waren top stagiairs! Hopelijk zien we jullie nog terug!