Het project ’t Zand ligt in het rustige Heusden op slechts tien kilometer van de bruisende stad Gent. De ideale locatie voor wie de cultuurstad van dichtbij wenst te ontdekken en toch wil thuiskomen in een oase van rust.

  Nabij de bruisende stad Gent

  Het project ’t Zand ligt op slechts tien kilometer van de bruisende stad Gent. De hippe binnenstad biedt een waaier aan tentoonstellingen, festivals en concerten aan. Liefhebbers van de mainstream of alternatieve film kunnen terecht in de verschillende bioscopen.

  De jaarlijkse ‘Gentse Feesten’ vormen het culturele hoogtepunt van de stad. Het volksfeest van de ‘stroppendragers’ brengt heel wat bezoekers op de been. U kunt er mee komen genieten van tien dagen feest en plezier met een mix van cultuur, straatanimatie en muziek.

  Gent by night tijdens de Gentse feesten

  De waaier aan culturele activiteiten laat u toe om elke keer iets nieuws te ontdekken. Een bezoek aan het iconische Lam Gods, het Belfort van Gent, het Gravensteen en de vele historische gebouwen zorgt voor een aangename ontdekkingstocht doorheen de stad.

  De historische wandelgebieden langs de Graslei en Korenlei leiden u naar de vele restaurantjes waar u bourgondisch kunt tafelen. Voor een babbel en een goed glas kunt u dan weer terecht in de vele authentieke cafeetjes die de stad rijk is.

  Wie dol is op shoppen, kan zijn hartje ophalen in de Veldstraat en de omliggende straten. Een scala aan boetieks en hippe winkeltjes staat er garant voor urenlang winkelplezier. Op de wekelijkse vrijdagmarkt kunt u struinen langs de vele kraampjes, terwijl u op het nabijgelegen Sint-Jacobsplein de wekelijkse brocantemarkt een bezoekje kunt brengen.

  Heusden, een dorp met een rijke geschiedenis

  Project ’t Zand situeert zich in Heusden, een deelgemeente van Destelbergen. De gemeentelijke geschiedenis zal u ongetwijfeld leiden naar de Gallische Hoeve waar er een reconstructie van een landelijke nederzetting uit de late ijzertijd te vinden is. Deze site is uniek in Vlaanderen en zeker een bezoekje waard.

  De Gallische hoeve

  Fietsen en wandelen is een must in deze bloemenregio. De schitterende kastelenroute vormt daarbij de perfecte leidraad om de streek per fiets te verkennen. De oude kastelen en kasteelparken maken deel uit van het prachtige panorama.

  Recreatieve troeven

  In de groene omgeving van Heusden zorgt familiepark Harry Malter voor een verscheidenheid aan dieren en attracties. Het park staat dan ook garant voor een dagje familieplezier.

  Het jaarlijkse evenement “Grote Prijs Maurice Raes” of Heusden Koers brengt menig sportliefhebber op de been voor wat men plaatselijk wel eens het “wereldkampioenschap der kermiskoersen” durft te noemen.

  Ook op gastronomisch vlak wordt de levensgenieter hier op zijn wenken bediend. De plaatselijke chef-koks toveren met lokale producten verfijnde gerechten op uw bord. Destelbergen staat naast de asperges immers bekend om de ambachtelijk bereide en natuurlijk gedroogde Ganda Ham die hier lokaal geproduceerd wordt.

  Heerlijke asperges met Ganda ham

  Wonen in de natuur dichtbij de stad

  Project ’t Zand werd gebouwd op de voormalige site van een tuinbouwbedrijf, pal in het hartje van Heusden. De 12 luxueuze halfopen en gesloten woningen en de 22 luxeappartementen zijn zeer ruim met een hoogstaande afwerking.

  De woningen van project ’t Zand

  Elke woning beschikt over een ruime privatieve tuin terwijl de appartementen allemaal uitkijken op een groene omgeving. De perfecte zongerichte oriëntatie zorgt voor extra comfort en licht.

  Ontdek meer over dit unieke project midden in het groen én nabij Gent. Download snel onze brochure of contacteer ons voor meer informatie.