• by:
  • 16/12/2020
  • Category: project

Grootste Jumbo in België door Zabra gebouwd

De Nederlandse supermarktketen Jumbo heeft woensdag 16 december 2020 de deuren geopend van haar eerste winkel in Oost-Vlaanderen. En dat gebeurde in het Pareinpark in Beveren. Dit warenhuis is met zo’n 1.800 m² meteen ook de grootste Jumbo van ons land. Met veel fierheid kunnen we zeggen dat Zabra deze retailunit ontwikkelde en verhuurt aan Jumbo.

Voor Jumbo was het belangrijk om de feestdagen nog te kunnen meepikken en een mooi en uitgebreid assortiment aan haar klanten te kunnen aanbieden. Zabra heeft dan ook alles in het werk gesteld om de winkelunits tijdig afgewerkt te krijgen. En dat is dus gelukt! 

In Pareinpark ontwikkelden we in totaal 3 winkelunits. Ook Kruidvat opende er op 16 december al haar deuren, maar de winkelketen Yess zal pas in februari openen. De ruime parking en goede ligging zijn de voornaamste troeven van dit retailpark.

Deze 3 winkels zijn een grote meerwaarde voor Beveren en de regio. Zowel naar productaanbod als naar tewerkstelling. Jumbo stelt maar liefst een 70-tal mensen uit de regio te werk en ook bij Kruidvat is er een team van een kleine 10 medewerkers aan de slag. Zo brengt Zabra alweer 2 pijlers uit de "Wonen - werken - winkelen"-filosofie bij elkaar in dit project.

We heten Jumbo, Kruidvat en Yess welkom in Pareinpark en wensen hen veel succes toe!