Het woonproject Jourdan Garden is gelegen in een internationale omgeving met tal van Europese instellingen. De 35 appartementen bieden een prachtig zicht op het groen. In de nabijheid van het woonproject bevinden zich winkels, horeca en openbaar vervoer.

  Op een steenworp van de Brusselse binnenstad ligt Etterbeek. De perfecte locatie voor woonplezier dichtbij de hoofdstad van Europa.

  Rustig genieten vlakbij de stad

  Vlakbij de Europese wijk ligt het stijlvolle woonproject Jourdan Garden in de Graystraat. De 35 appartementen met terrassen bieden zicht op de groene omgeving.

  Op wandelafstand van uw appartement, is het gezellig vertoeven op de vele terrasjes rond het heraangelegd en autoluw Jourdanplein of op het Flageyplein. Het prachtige Leopoldpark bevindt zich op slechts 350 m van het woonproject en zal samen met het Jubelpark menig wandelaar weten te bekoren.

  Wandel- en fietstochten in de groene rand van Brussel
  Wandel- en fietstochten in de groene rand van Brussel

  In de groene rand van Brussel kunt u bovendien heerlijke wandel- en fietstochten maken zodat u volop kunt genieten van de prachtige natuur. Daarnaast zijn er nog tal van sportfaciliteiten aanwezig voor de actieve bewoner.

  Gemakkelijk dichtbij

  De verschillende buslijnen en het tram- en treinstation Brussel-Schuman, zorgen voor een vlotte verplaatsing via het openbaar vervoer naar het bruisende stadscentrum van Brussel.

  De topligging van Jourdan Garden in het centrum van Etterbeek
  De topligging van Jourdan Garden in het centrum van Etterbeek

  Daarnaast zorgen de nabijgelegen uitvalswegen voor een maximale mobiliteit wanneer u zich met de auto wenst te verplaatsen.

  In het woonproject zijn er ondergrondse garages en kelders beschikbaar voor een optimaal gebruiksgemak. Zo beschikt u over een persoonlijke ruimte om uw wagen of fiets veilig te parkeren.

  Functioneel winkelen

  Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het warenhuis Colruytdat zich op de gelijkvloerse verdieping van het woonproject bevindt. De splinternieuwe Colruyt - de grootste van Brussel - biedt u als bewoner een exclusief gebruiksgemak aan.

  Daarnaast kunt u zorgeloos uw inkopen doen op de wekelijkse markt of in de negen winkelwijken.

  Hedendaags wonen

  Het project Jourdan Garden beschikt over alle woonfaciliteiten zodat zowel jonge gezinnen als actieve senioren zich er thuis voelen. De mooie terrassen bieden een extra troef dankzij het prachtige zicht op de groene omgeving.

  Rustig wonen op een charmante ligging dichtbij de stad? Het kan met Jourdan Garden!Download uw brochure of contacteer ons voor meer informatie. Bel vrijblijvend naar 0472 89 60 18. Steeds bereikbaar!