Nieuws

Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

Ontdek onze laatste nieuwtjes, laat je inspireren door onze projecten of lees meer over onze events in deze blogartikelen. Veel leesplezier!

  • 23/08/2019

En de winaar is ....


Priscilla Verschueren uit Zemst is de trotse winnares van onze wedstrijd elektrische fiets! De zwarte e-bike koos Priscilla bij haar lokale fietshandelaar, Mario's Motorcenter.

  • 2/07/2019

Onze stagiairs aan het woord!


De afgelopen maanden hadden we 2 sympathieke stagiairs aan boord van de Zabra-boot. Camille Heijboer, studente accountancy-fiscaliteit, liep stage op onze afdeling boekhouding. Gianni De Jaeger, student vastgoedmakelaarij, liep stage op onze afdeling sales & marketing. We laten beide stagiairs even aan het woord over hun bevindingen en ervaringen bij Zabra.

  • 2/07/2019

Zomerse BBQ in Heusden!


We hebben de zomer letterlijk goed ingezet op ons project 't Zand in Heusden. Op vrijdag 21 juni hebben we de kopers van het project verwend met een BBQ op de werf.

  • 18/12/2018

Landelijk wonen nabij Gent


Het project ’t Zand ligt in het rustige Heusden op slechts tien kilometer van de bruisende stad Gent. De ideale locatie voor wie de cultuurstad van dichtbij wenst te ontdekken en toch wil thuiskomen in een oase van rust.

  • 18/12/2018

Comfortabel wonen in het architecturaal pareltje ’t Zand


Wie een appartement of woning in ’t Zand aankoopt, kiest voor een project met karakter. Op deze unieke site in Heusden vormen 12 woningen en 22 luxeappartementen een architecturaal evenwicht in een groene en autoluwe omgeving nabij de stad Gent.

  • 22/11/2018

Eerste spadesteek wegenis Groendreef door burgemeester Luc Deconinck


Afgelopen weekend vond de eerste spadesteek plaats van de wegenis van Groendreef, de tweede fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen. In aanwezigheid van de kopers, omwonenden, geïnteresseerden en de pers bediende Luc Deconinck behendig de graafmachine om symbolisch de eerste schep te graven.

  • 22/11/2018

Beethoven op zijn best in de kapel van Karmel


De werken in ons project Karmel te Aalst lopen op zijn einde en de eerste bewoners doen hun intrede in hun nieuwe appartement. Een reden dus om dit te vieren! En dit kon niet beter dan met een trioconcert van Beethoven in de originele kapel van het St-Theresianenklooster.

  • 5/07/2018

De perfecte uitvalsbasis = Jourdan Garden


Het woonproject Jourdan Garden is gelegen in een internationale omgeving met tal van Europese instellingen. De 35 appartementen bieden een prachtig zicht op het groen. In de nabijheid van het woonproject bevinden zich winkels, horeca en openbaar vervoer.

  • 5/07/2018

Jourdan Garden: kwaliteitsvol wonen op een toplocatie


Jourdan Garden is met zijn charmante en strategische ligging een uniek project in Brussel. Vlakbij de Europese wijk kunt u hedendaags wonen dankzij de nieuwste trends in architectuur en wooncomfort.