Nieuws

Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

Ontdek onze laatste nieuwtjes, laat je inspireren door onze projecten of lees meer over onze events in deze blogartikelen. Veel leesplezier!

  • 8/05/2020

Moederdagspecial: Een moeder aan het hoofd van Zabra


Christine Vermeersch is een sterke vrouw met veel ambitie. Ze woont in Semmerzake (Gavere) en is fiere moeder van 2 zonen. In deze moederdagspecial stellen we haar enkele vragen over haar dubbele rol als moeder én CEO.

  • 11/02/2020

Een veelzijdig parkconcept volgens de hedendaagse architectuur


Een woning of appartement in Groendreef combineert de troeven van de hoofdstad met het dorpse karakter van Sint-Pieters-Leeuw.

  • 14/01/2020

Wonen op een toplocatie nabij de stad Sint-Niklaas


Het Waasland heeft heel wat in petto voor haar inwoners. Ontdek jouw plaatsje in nieuwbouwproject Molendreef te Sint-Niklaas.

  • 14/01/2020

Moderne en verfijnde architectuur in Molendreef


Zabra Real Estate & architectenbureau Bontinck creëren een unieke woonparel in het binnengebied van de stad Sint-Niklaas.

  • 14/01/2020

Stijlvol wonen in het bruisende hart van het Waasland


Project Molendreef ligt op een unieke locatie in Sint-Niklaas. Op slechts 2,5 km van je woning, bevindt zich de Grote Markt en kun je naar hartenlust shoppen in de ballonhoofdstad. Dagelijks bruist het er van de activiteiten en kun je genieten van de gezellige binnenstad en de vele horecazaken.

  • 13/01/2020

Wonen in het groen op een boogscheut van Gent


’t Zand is omgeven door groen en ligt vlakbij de dynamische stad Gent. Ontdek hoe hedendaags wonen in een landelijke omgeving een perfecte harmonie vormt met de centrale ligging van dit project in Oost-Vlaanderen.

  • 20/12/2019

Rustig wonen in de groene rand rond Brussel.


Groendreef kadert in de tweede fase van het ambitieuze vastgoedproject Kanaaltuinen. Het vormt de perfecte uitvalsbasis om de dynamiek van de hoofdstad te beleven en toch thuis te komen in een oase van rust.

  • 13/12/2019

Opening Colruyt Jourdan Garden


Dinsdagavond 10/12 was de opening van de Colruyt, gelegen aan ons project Jourdan Garden in Etterbeek. Zabra was uiteraard van de partij en aanschouwde de heugelijke opening en receptie.

  • 20/11/2019

Meiboomviering in project 't Zand te Heusden


We houden graag oude tradities in ere. In ons project 't Zand te Heusden werd een meiboomviering gehouden, want het hoogste punt van de bouw werd bereikt. Gezien we de feestdagen naderen, hebben we de meiboom deze keer vervangen door een kerstboom :-)