Nieuws

Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

Ontdek onze laatste nieuwtjes, laat je inspireren door onze projecten of lees meer over onze events in deze blogartikelen. Veel leesplezier!

project
  • 6/12/2020

Groendreef appartementen uitverkocht


In woonproject Groendreef in St-Pieters-Leeuw is het héérlijk wonen, vlak aan een groen park. En dat is duidelijk, want alle appartementen zijn reeds uitverkocht!

project
  • 27/10/2020

Karmel genomineerd voor de RES Awards 2020


Woonproject Karmel in Aalst werd genomineerd voor de RES AWARDS 2020 in de hoofdcategorie Residential Development! Zeg maar de Oscars van de Belgische vastgoedsector. Een mooie erkenning van deze prachtige herontwikkeling in hartje Aalst.

categorie
  • auteur
  • 25/08/2020

De woningen in ‘t Zand in Heusden zijn uitverkocht!


Het mooie en rustig gelegen woonproject ‘t Zand in Heusden (Destelbergen) bevat zowel eengezinswoningen als appartementen. Alle woningen zijn nu verkocht! Proficiat aan de kopers! We wensen hen veel geluk, liefde en gezelligheid in hun nieuwe woning.

  • 13/07/2020

Opening nieuw kijkappartement in Heusden


Vrijdag 10 juli 2020 werd het nieuwe kijkappartement van Zabra Real Estate geopend. Een ruim 3-slaapkamerappartement in het hartje van Heusden (Destelbergen), op een boogscheut van Gent. Dé ideale uitvalsbasis om de kwaliteit van Zabra te ontdekken.

  • 8/07/2020

Unieke daktuin in Jourdan Garden


Midden in Brussel, aan het woonproject Jourdan Garden, is er een ruime groene daktuin van 2300m² geïntegreerd. Een mooi uitzicht voor onze appartementenbewoners!

  • 15/07/2021

Staycation! 5 tips voor een sfeervolle zomer thuis


Met deze 5 leuke tips hoef je niet meer op reis voor dat echte vakantiegevoel. Thuis kan het net zo leuk worden. We gaan gewoon op staycation deze zomer! 😎

  • 24/06/2020

Jourdan Garden in Etterbeek is uitverkocht!


Het prestigieuze appartementencomplex Jourdan Garden is genesteld in Etterbeek en telt 35 appartementen en een gloednieuwe Colruyt-winkel op de gelijkvloerse verdieping. Alle appartementen zijn nu verkocht!

  • 4/06/2020

Hof van Gent: Zabra lanceert nieuw project


Zabra lanceert een nieuw woonproject in Gent. Hof van Gent is een mix van nieuwbouwwoningen en -appartementen op een groen eiland vlakbij hartje Gent.

  • 8/05/2020

Moederdagspecial: Een moeder aan het hoofd van Zabra


Christine Vermeersch is een sterke vrouw met veel ambitie. Ze woont in Semmerzake (Gavere) en is fiere moeder van 2 zonen. In deze moederdagspecial stellen we haar enkele vragen over haar dubbele rol als moeder én CEO.