Nieuws

Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

Ontdek onze laatste nieuwtjes, laat je inspireren door onze projecten of lees meer over onze events in deze blogartikelen. Veel leesplezier!

  • 1/07/2021

Officiële inhuldiging van project Espace C in Dour


In Dour werd het gemengde project Espace C officieel ingehuldigd door de burgemeester op woensdag 30 juni. Het is een herontwikkeling van de oude kabelfabriek Les Câbleries de Dour in een nieuwe levendige leef- en woonomgeving. Dit is dé nieuwe hotspot in Dour.

  • 14/06/2021

Zabra ontwikkelt haar eerste KMO-park in Wallonië


In Barchon (Blegny) wordt het KMO-park Légipont ontwikkeld. Het gaat om ongeveer 10.000 m² functionele bedrijfsunits en/of ateliers voor kleine en middelgrote ondernemingen. Er is ook meer dan 700m² kantoorruimte voorzien. Dit is het eerste KMO-park van Zabra in Wallonië.

  • 1/04/2021

Zabra is één van de Trends Gazellen 2021


De redactie van Trends Magazine selecteert voor 20ste keer per provincie Trends Gazellen en Zabra is er bij! Gazellen zijn snelgroeiende en competitieve bedrijven met een positieve invloed in hun regio.

project
  • 15/03/2021

De werken in Molendreef zijn gestart door Juri NV


Voor de bouwwerken van ons project in Sint-Niklaas, werken we samen met algemeen bouwbedrijf Juri NV uit Zele.

project
  • 8/03/2021

Hof van Gent start de werken op met Vandenbussche


De aannemer voor de bouwwerken is gekozen. Zabra gaat vol vertrouwen in zee met algemene bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter.

kmo
  • 11/02/2021

Convenant site Dekaply te Denderleeuw goedgekeurd


Op voorstel van Vlaams minister van Economie Hilde Crevits heeft de Vlaamse Regering haar principiële goedkeuring gegeven aan het ontwerp van het brownfieldconvenant Wildebeek te Denderleeuw. De site waar het voormalige houtverwerkend bedrijf Dekaply is gelegen, wordt herontwikkeld naar een bedrijventerrein voor kmo’s. Via brownfieldconvenanten krijgen oude bedrijfs- en andere sites een nieuwe invulling.

project
  • 3/02/2021

Tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw


Sinds 1 januari 2021 is er een tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6% voor de afbraak en heropbouw van woningen in België. En enkele Zabra-projecten komen daarvoor in aanmerking!

project
  • 1/02/2021

Zabra lanceert haar eerste residentiële project in Antwerpen


Zabra Real Estate trekt naar 't Stad. The Mark is een gemengd project, dat wonen combineert met winkelen. Een kwalitatieve combinatie, zo blijkt.

project
  • 16/12/2020

Grootste Jumbo in België door Zabra gebouwd


Jumbo heeft woensdag 16 december 2020 de deuren geopend van haar eerste winkel in Oost-Vlaanderen en meteen ook de grootste van ons land. Met veel fierheid kunnen we zeggen dat Zabra deze retailunit ontwikkelde en verhuurt aan Jumbo.