Nieuws

  Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

  Ontdek onze laatste nieuwtjes, kom meer te weten over onze werkwijze, laat je inspireren door onze projecten in de kijker of lees meer over onze events. Op zoek naar een nieuwe job? Misschien vind je tussen onze vacatures wel wat je zoekt.

  ---

  Comfortabel wonen in het architecturaal pareltje ’t Zand

  Geschreven door Dejaeghere

  Wie een appartement of woning in ’t Zand aankoopt, kiest voor een project met karakter. Op deze unieke site in Heusden vormen 12 woningen en 22 luxeappartementen een architecturaal evenwicht in een groene en autoluwe omgeving nabij de stad Gent.
  ---

  Eerste spadesteek wegenis Groendreef door burgemeester Luc Deconinck

  Geschreven door Dejaeghere

  De eerste spadesteek van de wegenis van Groendreef te St-Pieters-Leeuw is een feit. Kraanman van dienst was burgemeester Luc Deconinck.
  ---

  Beethoven op zijn best in de kapel van Karmel

  Geschreven door Dejaeghere

  Beethoven was op bezoek in onze kapel van Karmel om het einde van de werken te vieren. Het unieke trioconcert liet niemand onberoed.
  ---

  De perfecte uitvalsbasis = Jourdan Garden

  Geschreven door Dejaeghere

  Het woonproject Jourdan Garden is gelegen in een internationale omgeving met tal van Europese instellingen. De 35 appartementen bieden een prachtig zicht op het groen. In de nabijheid van het woonproject bevinden zich winkels, horeca en openbaar vervoer.
  ---

  Jourdan Garden: kwaliteitsvol wonen op een toplocatie

  Geschreven door Dejaeghere

  Jourdan Garden is met zijn charmante en strategische ligging een uniek project in Brussel. Vlakbij de Europese wijk kunt u hedendaags wonen dankzij de nieuwste trends in architectuur en wooncomfort.
  ---

  Karmel: wonen op een exclusieve toplocatie in centrum Aalst.

  Geschreven door Dejaeghere

  Het woonproject Karmel situeert zich op een toplocatie in het centrum van Aalst. Binnen de ommuurde parktuin geniet u van de rustige en groene omgeving terwijl u gebruik maakt van alles wat de stad u te bieden heeft.
  ---

  Wonen op een boogscheut van de hoofdstad

  Geschreven door Dejaeghere

  Is Brussel de stad van uw dromen? De rustige gemeente Etterbeek heeft alvast heel wat te bieden aan haar ruim 47000 inwoners. Met talrijke winkels en horeca vormt ze de perfecte uitvalsbasis voor wie zich wenst te settelen in het Brusselse.
  ---

  Aangenaam wonen in het trendy Aalst

  Geschreven door Dejaeghere

  Is Aalst binnenkort de stad van uw dromen? Dat is ze zeker! Met talloze bezienswaardigheden, de gezellige Grote Markt en de variëteit aan horeca en winkels heeft Aalst alle troeven in handen om haar inwoners elke dag weer te verrassen en te verwennen.
  ---

  Exclusief wonen in het hart van Aalst

  Geschreven door Dejaeghere

  Aalst heeft bijzonder veel troeven in huis. In de bekende winkelstad kan u genieten van de vele bezienswaardigheden, cultuur en de talrijke horecazaken. Met het project Karmel krijgt u de kans om op een unieke locatie te genieten van de voordelen die het stadscentrum u te bieden heeft.