Nieuws

Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

Ontdek onze laatste nieuwtjes, laat je inspireren door onze projecten of lees meer over onze events in deze blogartikelen. Veel leesplezier!

project
  • 26/10/2021

Afbraakwerken gestart in project Vlas, Waregem


Een nieuwe mijlpaal in project Vlas. De oude bedrijfsloodsen worden gesloopt en maken plaats voor nieuwe appartementen.

project
  • 18/10/2021

Eerste steenlegging in project Molendreef, Sint-Niklaas


Op 16 oktober werd de symbolische eerste steen gelegd in het project Molendreef in Sint-Niklaas samen met de aannemer Juri NV.

project
  • 15/10/2021

Het MIROM warmtenet: wat is het en wat zijn de voordelen?


Een eigen stekje in ons prachtige project w.e.s.t? Dat is niet enkel geweldig wonen, maar ook genieten van het Roeselaarse warmtenet MIROM. Zegt het woord warmtenet je weinig en vraag je je af wat de meerwaarde is? Wij zetten de pluspunten even bondig voor je op een rijtje.

project
  • 14/10/2021

Investeren in vastgoed in West-Vlaanderen: een rendabele keuze


Slim investeren in vastgoed is investeren in het juiste type pand, maar ook waar het pand zich situeert is zeer belangrijk. Locatie is alles bij het investeren in vastgoed en dan zit je met de projecten van Zabra in West-Vlaanderen goed.

project
  • 6/10/2021

De symbolische eerste steen is gelegd in Hof van Gent


Hoewel de werken al begonnen waren, werd op 25 september de symbolische officiële eerste steen gelegd. Onder een stralende zon, met ruime belangstelling en in aanwezigheid van aannemer Vandenbussche NV werd dit formele moment beklonken.

  • 4/10/2021

w.e.s.t. in Roeselare: een waaier aan extra’s om zorgeloos te wonen


Net binnen de kleine ring van Roeselare vind je w.e.s.t., een nieuwbouwproject met heel wat troeven die comfortabel en zorgeloos leven net dat tikkeltje makkelijker maken. Met plezier lichten we er enkele van die faciliteiten uit.

  • 23/09/2021

Investeren in appartementen? Een verstandige beslissing!


Het geld op je spaarrekening? Dat brengt niet op, integendeel de kans is groot dat je er nog voor moet betalen terwijl de inflatie er aan knaagt. Investeren is dus verstandig, maar in wat? Wij zetten voor jou de voordelen van investeren in één of meerdere appartementen op een rijtje. Zeker het overwegen waard!

  • 28/08/2021

Industriële oude site in Roeselare wordt groene woonbuurt


Zabra Real Estate maakt van een oude industriële site in Roeselare een groene woonbuurt. “Het groene binnengebied wordt autovrij en publiek toegankelijk via het fiets- en wandelpad”, aldus Philippe Nelen en Laurens Brantegem van Zabra Real Estate.

  • 2/07/2021

Eerste Zabra-project in Nederland gelanceerd: Waterzande


Aan Perkpolder nabij Hulst, waar jarenlang een veerboot over de Westerschelde vertrok, verschijnt Waterzande, een nieuw en uniek dorp. Dit is het eerste project van Zabra in Nederland.