Nieuws

  Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

  Ontdek onze laatste nieuwtjes, kom meer te weten over onze werkwijze, laat je inspireren door onze projecten in de kijker of lees meer over onze events. Op zoek naar een nieuwe job? Misschien vind je tussen onze vacatures wel wat je zoekt.

  ---

  Stijlvol wonen in het bruisende hart van het Waasland

  Geschreven door Vanderheyden

  Wonen in het groen dichtbij de stad is niet langer een droom! Project Molendreef heeft alles in huis voor jouw nieuwe thuis!
  ---

  Rustig wonen in de groene rand rond Brussel.

  Geschreven door Dejaeghere

  Groendreef kadert in de tweede fase van het ambitieuze vastgoedproject Kanaaltuinen. Het vormt de perfecte uitvalsbasis om de dynamiek van de hoofdstad te beleven en toch thuis te komen in een oase van rust.
  ---

  Opening Colruyt Jourdan Garden

  Geschreven door Vanderheyden

  Dinsdagavond 10/12 was de opening van de Colruyt, gelegen aan ons project Jourdan Garden in Etterbeek. Zabra was uiteraard van de partij en aanschouwde de heugelijke opening en receptie.
  ---

  Meiboomviering in project 't Zand te Heusden

  Geschreven door Dejaeghere

  We houden graag oude tradities in ere. In ons project 't Zand te Heusden werd een meiboomviering gehouden, want het hoogste punt van de bouw werd bereikt. Gezien we de feestdagen naderen, hebben we de meiboom deze keer vervangen door een kerstboom :-)
  ---

  En de winaar is ....

  Geschreven door Dejaeghere

  Priscilla Verschueren uit Zemst is de trotse winnares van onze wedstrijd elektrische fiets! De zwarte e-bike koos Priscilla bij haar lokale fietshandelaar, Mario's Motorcenter.
  ---

  Zomerse BBQ in Heusden!

  Geschreven door Dejaeghere

  We hebben de zomer letterlijk goed ingezet op ons project 't Zand in Heusden. Op vrijdag 21 juni hebben we de kopers van het project verwend met een BBQ op de werf.
  ---

  Onze stagiairs aan het woord!

  Geschreven door Dejaeghere

  De afgelopen maanden hadden we 2 sympathieke stagiairs aan boord van de Zabra-boot. Camille Heijboer, studente accountancy-fiscaliteit, liep stage op onze afdeling boekhouding. Gianni De Jaeger, student vastgoedmakelaarij, liep stage op onze afdeling sales & marketing.
  ---

  Wonen in het groen op een boogscheut van Gent

  Geschreven door Dejaeghere

  ’t Zand is omgeven door groen en ligt vlakbij de dynamische stad Gent. Ontdek hoe hedendaags wonen in een landelijke omgeving een perfecte harmonie vormt met de centrale ligging van dit project in Oost-Vlaanderen.
  ---

  Landelijk wonen nabij Gent

  Geschreven door Dejaeghere

  Het project ’t Zand ligt in het rustige Heusden op slechts tien kilometer van de bruisende stad Gent. De ideale locatie voor wie de cultuurstad van dichtbij wenst te ontdekken en toch wil thuiskomen in een oase van rust.