Nieuws

Meer weten over ons? Zabra gunt je graag een blikje achter de schermen.

Ontdek onze laatste nieuwtjes, laat je inspireren door onze projecten of lees meer over onze events in deze blogartikelen. Veel leesplezier!

kmo
  • 7/12/2021

Nieuw KMO-park vlakbij de luchthaven in Charleroi


KMO-park Aero wordt ontwikkeld vlak naast de luchthaven van Charleroi "Brussels South Charleroi Airport". Het gaat om 55 functionele bedrijfsunits en/of ateliers voor het kleine en middelgrote bedrijven.

project
  • 30/11/2021

Samen ‘buurten’ en toch je eigen stekje


Meer en meer wordt ook in en rond steden ingezet en ingespeeld op het ‘samen buurten’. Zo worden prachtige projecten gerealiseerd met oog voor gemeenschappelijk groen, een eigen (fiets)pad en tal van activiteiten om het buurtgevoel te stimuleren. Terwijl je toch je eigen comfortabele appartement of woning hebt. Je hebt dus wel de lusten van het groen, maar niet de lasten.

invest
  • 25/11/2021

Waarom investeren in Oost-Vlaanderen verstandig is


Investeren in Oost-Vlaanderen? Goed idee! Vastgoed is crisisbestendig, levert je meer rendement op dan een spaarrekening en in Oost-Vlaanderen zitten de vastgoedprijzen in stijgende lijn. Reken maar dat je daar als investeerder een graantje van meepikt. Bovendien investeer je als je in zee gaat met Zabra in kwalitatief vastgoed, toekomstgericht en vaak nog een stuk beter dan de verplichte BEN-normen. Daar pluk je op korte én lange termijn de vruchten van.

project
  • 22/11/2021

Eerste steen is gelegd in The Mark, Antwerpen


Afgelopen weekend, op zaterdag 20 november werd de officiële eerste steen gelegd in project The Mark in centrum Antwerpen.

BEN
  • 9/11/2021

Wat is BEN (bijna-energieneutraal) wonen?


Energiezuinig wonen, je kunt er niet meer omheen. Niet alleen wordt duurzamer wonen steeds belangrijker, er zijn ook een heel aantal wettelijke verplichtingen waar je aan moet voldoen. In deze blog vertellen we je waar Bijna-energieneutraal wonen voor staat en waarom jij er je voordeel mee doet.

project
  • 29/10/2021

Werelds wonen in Waregem


Waarom wonen in Waregem wat voor jou is? Omdat het er heerlijk leven is. Niet alleen woon je in een aangename stad waar het regelmatig bruist, heel wat belangrijke verbindingswegen zijn dichtbij en ver moet je nooit voor je dagelijkse noden. In dit artikel zetten we voor jou enkele troeven van Waregem op een rijtje. Zo weet je meteen waarom het geweldig wonen is in Vlas.

project
  • 26/10/2021

Afbraakwerken gestart in project Vlas, Waregem


Een nieuwe mijlpaal in project Vlas. De oude bedrijfsloodsen worden gesloopt en maken plaats voor nieuwe appartementen.

project
  • 18/10/2021

Eerste steenlegging in project Molendreef, Sint-Niklaas


Op 16 oktober werd de symbolische eerste steen gelegd in het project Molendreef in Sint-Niklaas samen met de aannemer Juri NV.

project
  • 15/10/2021

Het MIROM warmtenet: wat is het en wat zijn de voordelen?


Een eigen stekje in ons prachtige project w.e.s.t? Dat is niet enkel geweldig wonen, maar ook genieten van het Roeselaarse warmtenet MIROM. Zegt het woord warmtenet je weinig en vraag je je af wat de meerwaarde is? Wij zetten de pluspunten even bondig voor je op een rijtje.