Nieuws

  Meer weten over ons? Zabra gunt u graag een blikje achter de schermen.

  Ontdek onze laatste nieuwtjes, kom meer te weten over onze werkwijze, laat u inspireren door onze projecten in de kijker of lees meer over onze events. Op zoek naar een nieuwe job? Misschien vindt u tussen onze vacatures wel wat u zoekt.

  ---

  Rustig wonen in de groene rand rond Brussel.

  Geschreven door Dejaeghere

  Groendreef kadert in de tweede fase van het ambitieuze vastgoedproject Kanaaltuinen. Het vormt de perfecte uitvalsbasis om de dynamiek van de hoofdstad te beleven en toch thuis te komen in een oase van rust.
  ---

  Opening Colruyt Jourdan Garden

  Geschreven door Vanderheyden

  Dinsdagavond 10/12 was de opening van de Colruyt, gelegen aan ons project Jourdan Garden in Etterbeek. Zabra was uiteraard van de partij en aanschouwde de heugelijke opening en receptie.
  ---

  Meiboomviering in project 't Zand te Heusden

  Geschreven door Dejaeghere

  We houden graag oude tradities in ere. In ons project 't Zand te Heusden werd een meiboomviering gehouden, want het hoogste punt van de bouw werd bereikt. Gezien we de feestdagen naderen, hebben we de meiboom deze keer vervangen door een kerstboom :-)
  ---

  En de winaar is ....

  Geschreven door Dejaeghere

  Priscilla Verschueren uit Zemst is de trotse winnares van onze wedstrijd elektrische fiets! De zwarte e-bike koos Priscilla bij haar lokale fietshandelaar, Mario's Motorcenter.
  ---

  Zomerse BBQ in Heusden!

  Geschreven door Dejaeghere

  We hebben de zomer letterlijk goed ingezet op ons project 't Zand in Heusden. Op vrijdag 21 juni hebben we de kopers van het project verwend met een BBQ op de werf.
  ---

  Onze stagiairs aan het woord!

  Geschreven door Dejaeghere

  De afgelopen maanden hadden we 2 sympathieke stagiairs aan boord van de Zabra-boot. Camille Heijboer, studente accountancy-fiscaliteit, liep stage op onze afdeling boekhouding. Gianni De Jaeger, student vastgoedmakelaarij, liep stage op onze afdeling sales & marketing.
  ---

  Wonen in het groen op een boogscheut van Gent

  Geschreven door Dejaeghere

  ’t Zand is omgeven door groen en ligt vlakbij de dynamische stad Gent. Ontdek hoe hedendaags wonen in een landelijke omgeving een perfecte harmonie vormt met de centrale ligging van dit project in Oost-Vlaanderen.
  ---

  Landelijk wonen nabij Gent

  Geschreven door Dejaeghere

  Het project ’t Zand ligt in het rustige Heusden op slechts tien kilometer van de bruisende stad Gent. De ideale locatie voor wie de cultuurstad van dichtbij wenst te ontdekken en toch wil thuiskomen in een oase van rust.
  ---

  Comfortabel wonen in het architecturaal pareltje ’t Zand

  Geschreven door Dejaeghere

  Wie een appartement of woning in ’t Zand aankoopt, kiest voor een project met karakter. Op deze unieke site in Heusden vormen 12 woningen en 22 luxeappartementen een architecturaal evenwicht in een groene en autoluwe omgeving nabij de stad Gent.
  ---

  Eerste spadesteek wegenis Groendreef door burgemeester Luc Deconinck

  Geschreven door Dejaeghere

  De eerste spadesteek van de wegenis van Groendreef te St-Pieters-Leeuw is een feit. Kraanman van dienst was burgemeester Luc Deconinck.
  ---

  Beethoven op zijn best in de kapel van Karmel

  Geschreven door Dejaeghere

  Beethoven was op bezoek in onze kapel van Karmel om het einde van de werken te vieren. Het unieke trioconcert liet niemand onberoed.
  ---

  De perfecte uitvalsbasis = Jourdan Garden

  Geschreven door Dejaeghere

  Het woonproject Jourdan Garden is gelegen in een internationale omgeving met tal van Europese instellingen. De 35 appartementen bieden een prachtig zicht op het groen. In de nabijheid van het woonproject bevinden zich winkels, horeca en openbaar vervoer.
  ---

  Jourdan Garden: kwaliteitsvol wonen op een toplocatie

  Geschreven door Dejaeghere

  Jourdan Garden is met zijn charmante en strategische ligging een uniek project in Brussel. Vlakbij de Europese wijk kunt u hedendaags wonen dankzij de nieuwste trends in architectuur en wooncomfort.
  ---

  Karmel: wonen op een exclusieve toplocatie in centrum Aalst.

  Geschreven door Dejaeghere

  Het woonproject Karmel situeert zich op een toplocatie in het centrum van Aalst. Binnen de ommuurde parktuin geniet u van de rustige en groene omgeving terwijl u gebruik maakt van alles wat de stad u te bieden heeft.
  ---

  Wonen op een boogscheut van de hoofdstad

  Geschreven door Dejaeghere

  Is Brussel de stad van uw dromen? De rustige gemeente Etterbeek heeft alvast heel wat te bieden aan haar ruim 47000 inwoners. Met talrijke winkels en horeca vormt ze de perfecte uitvalsbasis voor wie zich wenst te settelen in het Brusselse.
  ---

  Aangenaam wonen in het trendy Aalst

  Geschreven door Dejaeghere

  Is Aalst binnenkort de stad van uw dromen? Dat is ze zeker! Met talloze bezienswaardigheden, de gezellige Grote Markt en de variëteit aan horeca en winkels heeft Aalst alle troeven in handen om haar inwoners elke dag weer te verrassen en te verwennen.
  ---

  Exclusief wonen in het hart van Aalst

  Geschreven door Dejaeghere

  Aalst heeft bijzonder veel troeven in huis. In de bekende winkelstad kan u genieten van de vele bezienswaardigheden, cultuur en de talrijke horecazaken. Met het project Karmel krijgt u de kans om op een unieke locatie te genieten van de voordelen die het stadscentrum u te bieden heeft.