KMO-parken

Bedrijfsruimtes te koop


Als het over onze pijler 'werken' gaat, dan willen we dat elke professional in zijn regio over een bedrijfsruimte kan beschikken om zijn business te vestigen en uit te bouwen. Een topligging is daarbij een essentieel element. 

Daarom ontwikkelen we KMO-parken op toplocaties. Onze projecten werken we met een hoge kwaliteit en steeds casco af. We zetten in op functionaliteit, een versmelting met de omgeving en een positieve bijdrage aan het economisch weefsel.

Op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte of een ruimer magazijn? Bekijk onze projecten en contacteer ons voor meer informatie.

Laat je inspireren en download onze inspiratiegids!


Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)

Bel vrijblijvend
naar 09 365 60 70.

Heb je algemene vragen of wens je meer informatie? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na.

Vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Plaatsen waar het aangenaam werken is
Bedrijfsvastgoed met meerwaarde

Bij de projecten van Zabra is het belangrijk dat het er aangenaam werken is. Een goede ligging, een weldoordacht ontwerp en een ingenieuze vormgeving dragen bij tot de werkkwaliteit. De meerwaarde waar je naar streeft in jouw bedrijf, is wat wij toevoegen aan onze KMO-units.