Bezoek ons modelappartement en laat je inspireren!

  Bezoek ons modelappartement, project of ons kantoor

  Ontdek architecturale pareltjes, vernuftig design, praktische indelingen en een gezellige sfeer. Laat je inspireren door ons modelappartement! Nieuwsgierig naar alle details?

  Bezoek samen met ons een project en wij geven je een blik achter de schermen. Klaar om aan jouw eigen project te beginnen? Kom gerust langs in ons kantoor om samen met ons jouw droom te realiseren.

  Bezoek een kijkwoning of project


  Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen een project van jouw voorkeur.


  Bezoekje aan ons modelappartement in Aalst

  In ons project Karmel te Aalst hebben we een modelappartement in één van de urban villas in de besloten kloostertuin. Het modelappartement bevindt zich op het gelijkvloers en heeft naast veel lichtinval

  een open keuken, een aangename leefruimte, 2 slaapkamers, een badkamer, een ruime berging en terras. Nieuwsgierig naar de details?
  Kom langs en laat je inspireren!

  Project samen bezoeken

  Een project samen bezoeken, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden en biedt heel wat interessante extra’s. Je krijgt namelijk een gedetailleerd beeld op wat Zabra-projecten inhouden. We informeren je tijdens een aangenaam en open gesprek. Vragen kun je simpelweg stellen, we beantwoorden ze met plezier.

  Bezoek op kantoor

  Wens je nog meer informatie of wil je graag een specifiek project grondig bespreken? Dan kun je eenvoudig een afspraak maken om even langs te komen bij ons op kantoor. Op dat moment kun je jouw visie uit de doeken doen, bekijken we rustig de plannen en bespreken we al jouw ideeën, opmerkingen en bevindingen.

  Bel vrijblijvend
  T 0472 89 60 18
  7/7 bereikbaar

  Heb je algemene vragen of wens je meer informatie? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na.

  Vrijblijvend, zonder verplichtingen.

  Hoge graad van afwerking
  Oog voor functionaliteit & design

  Zabra heeft een oog voor detail, niet alleen achter de schermen, maar ook wanneer het aankomt op functionaliteit en design. We willen namelijk een meerwaarde creëren en dat kan alleen door een hoge graad van kwaliteit in al onze projecten door te trekken. Die uitstekende afwerking is voor ons dus vanzelfsprekend.