Kom langs en laat je inspireren

De ideale manier om onze kwaliteit te ontdekken!

Nieuwsgierig naar onze graad van afwerking? Kom dan zeker eens langs in onze kijkappartementen. Ze zijn helemaal geschilderd en ingericht, zoals jouw nieuwe thuis er kan uitzien. Ontdek architecturale pareltjes, vernuftig design, praktische indelingen en een gezellige sfeer. Laat je hier inspireren en vooral... overtuigen!

Bezoek samen met één van onze bouwadviseurs een woonproject en wij geven je een blik achter de schermen. Klaar om aan jouw eigen project te beginnen? Kom gerust langs in ons kantoor om samen met ons jouw droom te realiseren.

Bezoek een kijkappartement of woonproject


Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen het project van jouw voorkeur.


Kijkappartement Heusden

Welkom in ons ingericht kijkappartement in woonproject 't Zand in Heusden (Destelbergen), vlakbij Gent. Rustig gelegen in een doodlopende straat. Dit kijkappartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping met 3 slaapkamers, een zeer ruim terras en grote tuin. De zuidelijke oriëntatie maakt het hier héérlijk wonen en leven.

Steeds te bezoeken op afspraak!
 


Samen een woonproject bezoeken

Geen kijkappartement in het woonproject van jouw voorkeur? Dan bezoeken we gewoon samen dat project! Het biedt heel wat interessante extra’s. Je krijgt hier namelijk een gedetailleerd beeld van alle wooneenheden, de plannen en prijzen. We informeren je tijdens een aangenaam en open gesprek, en beantwoorden al jouw vragen met plezier.


Kom langs in onze kantoren

Wens je nog meer informatie of wil je graag een specifiek project grondig bespreken? Dan kun je natuurlijk ook een afspraak maken om even langs te komen bij ons op kantoor. Op dat moment kun je jouw visie uit de doeken doen, bekijken we rustig de plannen en bespreken we al jouw ideeën, opmerkingen en bevindingen.

Hoofdkantoor Drongen

Kom eens langs in ons hoofdkantoor in Drongen (Gent). Het werd helemaal vernieuwd en we zijn fier je hier te kunnen ontvangen in een moderne en warme sfeer.

Hoofdkantoor Drongen

Kantoor Luik

Ook in Awans heeft Zabra een kantoor. Voornamelijk voor onze Waalse projecten. Kom hier gerust eens langs om te ontdekken wat wij voor jou kunnen doen.

Kantoor van Zabra in Luik

Bel ons op 0472 89 60 18
7/7 bereikbaar

Heb je algemene vragen of wens je meer informatie? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na in onze contactformulieren.

We helpen je graag!

Hoge graad van afwerking
Oog voor functionaliteit & design

Zabra heeft een oog voor detail, niet alleen achter de schermen, maar ook wanneer het aankomt op functionaliteit en design. We willen namelijk een meerwaarde creëren en dat kan alleen door een hoge graad van kwaliteit in al onze projecten door te trekken. Die uitstekende afwerking is voor ons dus vanzelfsprekend.