Kijkappartement in Heusden

Welkom in ons kijkappartement in woonproject 't Zand in Heusden (Destelbergen). Rustig gelegen in een doodlopende straat en een ideale uitvalsbasis om onze kwaliteit te komen ontdekken.

Dit nieuwe kijkappartement is helemaal geschilderd en ingericht zoals jouw nieuwbouwappartement er hier kan uitzien. Kom langs en kijk gerust eens rond. Voel onze kwalitatieve afwerkingsmaterialen, snuif de sfeer op van het rustige woonproject 't Zand en ervaar hoe wonen in een woonproject van Zabra kan zijn. 

Te bezoeken op afspraak

Ons kijkappartement is steeds te bezichtigen op afspraak. Er worden ook regelmatig opendeurdagen gepland, al vragen we je steeds vooraf in te schrijven zodat we jullie veiligheid en gezondheid kunnen garanderen. Onze bouwadviseurs staan hier voor je klaar om je alle gewenste informatie te bezorgen over de nog beschikbare appartementen in hier in 't Zand of in onze andere nieuwbouwprojecten. 

Makkelijk te bereiken

Het kijkappartement in Heusden is makkelijk te bereiken. Het ligt vlakbij het levendige Destelbergen, je bent er snel in Laarne en je staat ook op een mum van tijd in Gent. De ligging vlakbij de R4 (Ring rond Gent) zorgt ervoor dat je het kijkappartement snel en eenvoudig kan bereiken.

Adres kijkappartement Heusden: 
Muggenwegel 32, 9070 Heusden (Destelbergen)

Zin om even een kijkje te komen nemen? Laat je gegevens na in ons formulier. We kijken er alvast naar uit je in dit kijkappartement te mogen ontvangen. 
Een bezoekje brengen?

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)