Kijkappartement in Aalst

Steeds te bezoeken op afspraak

Welkom in ons kijkappartement in woonproject Karmel in Aalst. Rustig gelegen in een autovrije straat, maar toch in het centrum van deze levendige stad. Een ideale uitvalsbasis om onze kwaliteit te komen ontdekken.

Dit kijkappartement is helemaal geschilderd en ingericht zoals jouw nieuwbouwappartement er hier kan uitzien. Kom langs en kijk eens uitgebreid rond. Snuif de sfeer op van het unieke woonproject Karmel, de groene kloostertuin en ervaar hoe wonen er hier kan uitzien. Dit kijkappartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping met 2 slaapkamers, een zonnig terras en grenst onmiddellijk aan de kloostertuin. De kwalitatieve afwerking maakt dat het hier heerlijk wonen is!

Te bezoeken op afspraak

Ons kijkappartement is steeds te bezichtigen op afspraak. Er worden ook regelmatig opendeurdagen gepland, al vragen we je steeds vooraf in te schrijven zodat we jullie veiligheid en gezondheid kunnen garanderen. Onze bouwadviseurs staan hier voor je klaar om je alle gewenste informatie te bezorgen over de nog beschikbare appartementen hier in Karmel of in onze andere nieuwbouwprojecten. 

Adres kijkappartement Aalst: 
Louis D'Haeseleerstraat 21, 9300 Aalst

Kijk alvast ook eens rond met onze 360┬░tour. Een leuke manier om het kijkappartement al even te ontdekken in voorbereiding van je bezoekje.

Een bezoekje brengen?

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)