Investeringsopendeurdag in Heusden

  Zaterdag 14 november 15u - 18u

  Verdampt jouw spaargeld ook door de kracht van de inflatie? Is jouw spaargeld voldoende gestructureerd? Gaan we naar een negatieve rente op spaarboeken? Heb je dan al gedacht aan beleggen in vastgoed? Het is en blijft de meest rendabele investering die je vandaag kan doen, en dan zeker in nieuwbouw vastgoed!

  Als investeerder ben je op zoek naar zekerheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij vertalen onze jarenlange expertise in een 360°-begeleiding om je beleggingsdoelstellingen te bereiken.

  Kom daarom op zaterdag 14 november eens langs op onze investeringsopendeurdag van het project 't Zand in Heusden. Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden van dit project? De deuren staan wagenwijd open voor alle geïnteresseerden. Het belooft een interessante en vooral renderende namiddag te worden. Schrijf je snel in!

  Adres: Kijkappartement Heusden, Muggenwegel 32, 9070 Heusden (Destelbergen)
  Datum: Zaterdag 14 november vanaf 15u tot 18u

  Schrijf je snel in en wees er zeker bij! 

  Omwille van de veiligheidsmaatregelen inzake corona, vragen we om een mondmasker te dragen gedurende jouw bezoek en steeds de nodige afstand te bewaren. We voorzien mondmaskers en hygiënische handgel ter plaatse. 

  Ik kom langs op de investeringsopendeur

  Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)