Investeren in vastgoed

Een garantie voor de toekomst

Investeren in vastgoed blijft één van de meest stabiele manieren om je geld te laten renderen. Als investeerder ben je op zoek naar zekerheid, veiligheid en betrouwbaarheid. En daar kan je bij Zabra op rekenen!

Wie doordacht wil investeren, bepaalt een duidelijk investeringsbudget en het investeringstype. Ga je voor een residentiële investering in een woning of appartement, zie je de financiële voordelen van studentenkoten, of ben je overtuigd van een KMO- of retailunit als jouw volgende investering? Elk vastgoedtype heeft zijn specifieke voordelen en eigenschappen. Samen gaan we op zoek naar de investering die het best bij jou past.

Heb je investeringsvragen of wens je meer informatie over onze werking? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na in onze contactformulieren.

Contacteer ons voor advies op maat

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven, volgens het volgende formaat: +32491234567 (zonder spaties)

Zabra als betrouwbare investeringspartner

Wie wil investeren in vastgoed, weet dat daar heel wat komt bij kijken. Daarom neemt Zabra meteen een aantal moeilijke beslissingen weg. We kiezen namelijk alleen voor toplocaties. Dat betekent dat er een goede combinatie is van openbaar vervoer, mobiliteit en de nabijheid van scholen, winkels en andere faciliteiten. Onze projecten werken we ook met een hoge kwaliteit af. We zetten in op functionaliteit, een versmelting met de omgeving en een positieve bijdrage aan de buurt. Belangrijke elementen voor een slimme vastgoedinvestering!

Doordat we ons richten op diverse pijlers in de vastgoedwereld, kunnen we voor jou als belegger te allen tijde een uniek vastgoedplan op maat uitwerken. Volledig aangepast volgens jouw budget en wensen. Zitten we eens rond tafel?


Waarom investeren in nieuwbouw vastgoed?

Bij Zabra zijn we ervan overtuigd dat vastgoed altijd zijn plaats moet hebben binnen elke gebalanceerde portefeuille. De laatste 50 jaar en zelfs tijdens de COVID-19 crisis heeft vastgoed bewezen dat het een standvastige belegging is en op lange termijn een mooie meerwaarde realiseert.

We geven je graag meer redenen waarom investeren in vastgoed voor jou interessant is.


Ontzorging via onze huurklare afwerkingspakketten

Als investeerder wil je je echter zo weinig mogelijk zorgen maken over de bouw en afwerking van je investeringspand. Daarom bieden wij je extra ontzorging aan met onze huurklare afwerkingspakketten waardoor je huurder direct kan verhuizen. Gemakkelijk én snel!
 


Hoe bepaal je de huurprijs van je opbrengsteigendom?

Je koopt een opbrengsteigendom natuurlijk met het doel om er zo veel mogelijk huurrendement uit te halen. Daarvoor moet je weten aan welke prijs je het huis of appartement kan verhuren. Maar hoe bepaal je nu een correcte en realistische huurprijs? 


Met onze 360° aanpak ben je zeker van je investering

Wij vertalen de jarenlange expertise van Zabra in een 360° begeleiding om je investeringsdoelstellingen te bereiken. Een doordacht vastgoedplan levert je de zekerheid en het rendement op dat je zoekt. Met onze aanpak ben je gerust van je investering.


Een gevarieerd vastgoedplan

Wie wil investeren in vastgoed, maakt een doordacht en gevarieerd vastgoedplan op. Daarbij kan er een mix gemaakt worden van diverse vastgoedtypes. En dat is net het unieke aan Zabra, want Zabra ontwikkelt vastgoedprojecten in diverse segmenten, waar wonen, werken en winkelen vlekkeloos samenkomen. Bij Zabra zit je goed voor een gevarieerd investeringsplan.

Residentieel vastgoed

Een ideaal woonproject is er eentje dat alles in huis heeft. Verschillende woontypes, zoals appartementen en huizen, maar ook een ligging op een toplocatie. Dat wil zeggen: vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer en in een groene omgeving. 

Residentieel vastgoed om te verhuren

Retail units

Bij retail ligt onze focus op gemengde projecten. Onze missie bestaat erin om wonen, werken en winkelen feilloos op elkaar af te stemmen, overal in België. Een uitstekende ligging is cruciaal, net als het vinden van de juiste retailers voor het project.

Retail units van Zabra
.

KMO-gebouwen

Als het gaat om een KMO-park, willen we dat een professional in zijn regio over een efficiënte bedrijfsruimte kan beschikken om zijn business te vestigen en verder uit te bouwen. Een topligging is daarbij een essentieel element.

KMO-gebouwen van Zabra

Studentenvastgoed

Koten met een hoge coolness factor op toplocaties voor studenten. Studentenflats kunnen een perfecte aanvulling zijn in jouw vastgoedplan.

Studentenvastgoed van Zabra

Bel ons op 0473 35 07 31
of mail naar invest@zabra.be

Heb je investeringsvragen of wens je meer informatie over onze werking? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na in onze contactformulieren.

We helpen je graag!

Een familiebedrijf met langetermijnvisie
Jarenlange ervaring

Zabra Real Estate kan rekenen op 30 jaar ervaring. Daardoor hebben we een boeiend en veelzijdig portfolio op zak. Onze verscheidene realisaties, zowel residentieel als in retail, zijn onze visitekaartjes. Zabra Real Estate is een familiebedrijf. We werken met een klein team van waardevolle, gedreven medewerkers, die stuk voor stuk beschikken over een efficiënte en persoonlijke aanpak.

Vraag meer informatie aan

Onze investeringsconsultant Tijs Uyttendaele neemt snel contact met je op om jouw beleggingsplannen te bespreken.