Events en opendeurdagen

  Noteer deze alvast in je agenda

  Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen. Welkom!

  Vanwege het coronavirus vragen we om alle bezoeken aan onze opendeurdagen op afspraak te doen. Zo kunnen we een veilige ontvangst en rondgang garanderen aan iedereen. Schrijf je dus zeker in.

  Kom langs wanneer het jou past


  Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen het project van jouw voorkeur.

  opendeurdag nieuw kijkappartement |

  Opendeurdag in nieuw kijkappartement in 't Zand | Heusden

  Donderdag 13 augustus

  Ontdek ons gloednieuw kijkappartement in project 't Zand in Heusden tijdens deze opendeurdag op donderdag 13 augustus. Laat je inspireren en krijg er alle gewenste informatie van onze bouwadviseurs. Welkom!

  Opendeurdag | Karmel

  Instapklare appartementen in project Karmel | Aalst

  Steeds te bezoeken op afspraak

  Heerlijk én charmant wonen in het centrum van Aalst, dat kan in ons nieuwbouwproject Karmel. Kom onze volledig afgewerkte en instapklare appartementen zelf ontdekken, dat kan steeds op afspraak. We zorgen dat het bezoek in alle veiligheid kan gebeuren.

  Opendeurdagen in Sint-Niklaas

  Infopunt in project Molendreef | Sint-Niklaas

  Steeds welkom op afspraak
  Wil je mooi wonen omgeven door groen op een centrale locatie in Sint-Niklaas? Dan is ons woonproject Molendreef zeker iets voor jou. Je kan hier steeds op afspraak terecht om alle informatie te verkrijgen over dit project. We zorgen dat het bezoek in alle veiligheid kan gebeuren.

  Nieuwjaarsbrunch |

  Opendeurdag | 't Zand Heusden

  25 januari van 13-15u
  Zabra nodigt u graag uit op de opendeurdag van het ­project ‘t Zand te Heusden op zaterdag 25 januari van 13-15u.

  Bent u er graag bij? Schrijf dan snel in!

  Locatie: Hof Ten Bosse, Heusden