Events en opendeurdagen

  Noteer deze alvast in je agenda

  Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen. Welkom!

  Vanwege het coronavirus vragen we om alle bezoeken aan onze opendeurdagen op afspraak te doen. Zo kunnen we een veilige ontvangst en rondgang garanderen aan iedereen. Schrijf je dus zeker in.

  Kom langs wanneer het jou past


  Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen het project van jouw voorkeur.

  Online infomoment | Investeren in vastgoed

  Online infomoment Investeren in vastgoed

  Maandag 23 november om 20u
  Investeren in vastgoed blijft één van de meest stabiele manieren om je geld te laten renderen. Als investeerder ben je op zoek naar zekerheid, veiligheid en betrouwbaarheid. En daar helpen we je graag bij! We lichten het je persoonlijk toe in onze webinar op maandag 23 november. Wees er zeker bij! 

  Online infomoment | Espace C Dour

  Online infomoment Espace C | Dour

  Woensdag 25 november om 20u
  Ontdek ons uniek woonproject Espace C in Dour tijdens deze online infosessie op woensdag 25 november! Dit is de perfecte manier om het project te leren kennen tijdens deze zware coronaperiode. Uitgebreid en in alle veiligheid. Schrijf je nu in.

  Opendeurdagen in Sint-Niklaas

  Online infomoment Molendreef | Sint-Niklaas

  Donderdag 26 november om 20u
  Wil je mooi wonen omgeven door groen op een centrale locatie in Sint-Niklaas? Dan is ons woonproject Molendreef zeker iets voor jou. Ontdek Molendreef tijdens deze online webinar op donderdag 26 november. De perfecte manier om het project in alle veiligheid te leren kennen. 

  opendeurdag nieuw kijkappartement |

  Kijkappartement in 't Zand | Heusden

  Steeds te bezoeken op afspraak

  Ontdek ons kijkappartement in project 't Zand in Heusden op afspraak wanneer je wil. Laat je inspireren en krijg er alle gewenste informatie van onze bouwadviseurs. Welkom! 

  Opendeurdag | Karmel

  Laatste instapklaar appartement in project Karmel | Aalst

  Steeds te bezichtigen op afspraak

  Heerlijk én charmant wonen in het centrum van Aalst, dat kan in ons nieuwbouwproject Karmel. Kom ons volledig afgewerkt en instapklaar appartement zelf ontdekken, dat kan steeds op afspraak. We zorgen dat het bezoek in alle veiligheid kan gebeuren.

  Opendeurdagen in Sint-Niklaas

  Infopunt in project Molendreef | Sint-Niklaas

  Steeds welkom op afspraak
  Wil je mooi wonen omgeven door groen op een centrale locatie in Sint-Niklaas? Dan is ons woonproject Molendreef zeker iets voor jou. Je kan hier steeds op afspraak terecht om alle informatie te verkrijgen over dit project. We zorgen dat het bezoek in alle veiligheid kan gebeuren.

  Nieuwjaarsbrunch |

  Opendeurdag | 't Zand Heusden

  25 januari van 13-15u
  Zabra nodigt u graag uit op de opendeurdag van het ­project ‘t Zand te Heusden op zaterdag 25 januari van 13-15u.

  Bent u er graag bij? Schrijf dan snel in!

  Locatie: Hof Ten Bosse, Heusden