Events en opendeurdagen

Noteer deze alvast in je agenda

Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden, spring dus gerust even binnen. Welkom!

Kom langs wanneer het jou past


Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen het project van jouw voorkeur.


Opendeur The Mark Antwerpen

Opendeurdag in The Mark | Antwerpen

Woensdag 8 december van 14u tot 17u

Ontdek de prachtige appartementen en patiowoningen van The Mark tijdens deze opendeurdag op afspraak. Neem een kijkje in de plannen en kies er jouw favoriete woning uit. We ontvangen je hier in alle veiligheid in ons infokantoor. Welkom!


Investeringsavond met Van Hende

Exclusieve investerings- en wijndegustatie avond

Woensdag 8 december om 18u
Wijnimport Van Hende en Zabra Real Estate nodigen je graag uit voor een exclusieve investerings- en wijndegustatieavond op woensdag 8 december in Gavere. Een bijzonder smakelijke en interessante avond waar we het beste van twee werelden combineren.

 


Opendeurdag  |  Waregem Vlas

Opendeurdag in Vlas | Waregem

Zaterdag 11 december van 10u tot 13u

Ontdek ons nieuwste project Vlas in Waregem. Deze nieuwbouw appartementen vormen een buitenkans voor wie op zoek is naar een betaalbare woning. Kom er alles over te weten op deze opendeurdag en bezoek de site. Dit is ook een ideale vastgoedinvestering met mooi rendement!


infomoment | Hof van Gent

Infomoment op Hof van Gent | Gent

Zaterdag 11 december van 10u tot 14u

Ontdek ons woonproject Hof van Gent tijdens dit unieke infomoment ter plaatse op de werf. Dit is de perfecte manier om er het hele project te leren kennen: de appartementen, de woningen, de ligging... Wonen in Hof van Gent is een echte buitenkans, wees er dus snel bij om dit project te ontdekken.


Opendeurdagen in Sint-Niklaas

Opendeurdag in Molendreef | Sint-Niklaas

Zaterdag 11 december van 14u tot 17u

Wil je mooi wonen omgeven door groen op een centrale locatie in Sint-Niklaas? Dan is ons woonproject Molendreef zeker iets voor jou. Kom langs in ons infokantoor tijdens deze opendeurdag en kom hier alles te weten over de appartementen en de tijdelijke 6%-btw regel. 


Opendeurdag  | Roeselare w.e.s.t.

Opendeurdag in w.e.s.t. | Roeselare

Zaterdag 18 december van 14u tot 17u

Ontdek ons nieuwste project w.e.s.t. in Roeselare. Deze nieuwbouw appartementen en penthouses liggen aan de rand van het centrum vlak bij het stadspark. Kom er alles over te weten op deze opendeurdag en bezoek de site. 

opendeurdag nieuw kijkappartement |

Kijkappartement in 't Zand | Heusden

Steeds te bezoeken op afspraak

Ontdek ons kijkappartement in project 't Zand in Heusden op afspraak wanneer je wil. Laat je inspireren en krijg er alle gewenste informatie van onze bouwadviseurs. Welkom! 

Nieuwjaarsbrunch |

Opendeurdag | 't Zand Heusden

25 januari van 13-15u
Zabra nodigt u graag uit op de opendeurdag van het ­project ‘t Zand te Heusden op zaterdag 25 januari van 13-15u.

Bent u er graag bij? Schrijf dan snel in!

Locatie: Hof Ten Bosse, Heusden