Events en opendeurdagen

  Noteer deze alvast in je agenda

  Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen. Welkom!

  Vanwege het coronavirus vragen we om alle bezoeken aan onze opendeurdagen op afspraak te doen. Zo kunnen we een veilige ontvangst en rondgang garanderen aan iedereen. Schrijf je dus zeker in.

  Kom langs wanneer het jou past


  Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen het project van jouw voorkeur.

  Opendeurdagen in Sint-Niklaas

  Opendeurdag in project Molendreef | Sint-Niklaas

  Zaterdag 29 mei van 10u tot 14u

  Wil je mooi wonen omgeven door groen op een centrale locatie in Sint-Niklaas? Dan is ons woonproject Molendreef zeker iets voor jou. Kom zaterdag 29 mei langs in ons infokantoor en kom hier alles te weten over de appartementen en de tijdelijke 6%-btw regel. 

   

  Opendeur The Mark Antwerpen

  Opendeurdag The Mark | Antwerpen

  Zaterdag 5 juni van 10u-14u

  Ontdek de prachtige appartementen en patiowoningen van The Mark tijdens deze opendeurdag op afspraak. Neem een kijkje in de plannen en kies er jouw favoriete woning uit. We ontvangen je hier in alle veiligheid in ons infokantoor. Welkom!

  Infomoment | Hof van Gent

  Infomiddagen Hof van Gent

  Iedere woensdag van 13u tot 18u
  Ontdek ons nieuw woonproject Hof van Gent tijdens onze wekelijkse infomiddagen op woensdag! Wonen in Hof van Gent is een echte buitenkans: in het groen op een boogscheut van het centrum. Schrijf je in voor een persoonlijke afspraak en kom eens langs.

  Opendeurdag | Karmel

  Laatste instapklaar appartement in project Karmel | Aalst

  Steeds te bezichtigen op afspraak

  Heerlijk én charmant wonen in het centrum van Aalst, dat kan in ons nieuwbouwproject Karmel. Kom ons volledig afgewerkt en instapklaar appartement zelf ontdekken, dat kan steeds op afspraak. We zorgen dat het bezoek in alle veiligheid kan gebeuren.

  opendeurdag nieuw kijkappartement |

  Kijkappartement in 't Zand | Heusden

  Steeds te bezoeken op afspraak

  Ontdek ons kijkappartement in project 't Zand in Heusden op afspraak wanneer je wil. Laat je inspireren en krijg er alle gewenste informatie van onze bouwadviseurs. Welkom! 

  Opendeurdagen in Sint-Niklaas

  Infopunt in project Molendreef | Sint-Niklaas

  Steeds welkom op afspraak
  Wil je mooi wonen omgeven door groen op een centrale locatie in Sint-Niklaas? Dan is ons woonproject Molendreef zeker iets voor jou. Je kan hier steeds op afspraak terecht om alle informatie te verkrijgen over dit project. We zorgen dat het bezoek in alle veiligheid kan gebeuren.

  Nieuwjaarsbrunch |

  Opendeurdag | 't Zand Heusden

  25 januari van 13-15u
  Zabra nodigt u graag uit op de opendeurdag van het ­project ‘t Zand te Heusden op zaterdag 25 januari van 13-15u.

  Bent u er graag bij? Schrijf dan snel in!

  Locatie: Hof Ten Bosse, Heusden