Events en opendeurdagen

Noteer deze alvast in je agenda

Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden, spring dus gerust even binnen. Welkom!

Kom langs wanneer het jou past


Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen het project van jouw voorkeur.


Opendeurdag  | Waterzande

Infodagen in Waterzande | Perkpolder (NL)

Op 1, 2 en 3 oktober

Waterzande wordt een nieuw dorp langs de Zeedijk, in de nabijheid van het gezellige Kloosterzande en het bruisende Hulst. Een walhalla voor watersport- en natuurliefhebbers maar ook voor bourgondiërs. Snuif de geur van de zee op tijdens een zalige wandeling of fietstocht, startend aan het infopaviljoen van Waterzande.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Ontdek alles over dit schitterend project bij een hapje en een drankje tijdens onze infodagen op 1, 2 en 3 oktober. Schrijf je nu in voor de exclusieve voorverkoop.


Opendeurdag  | Roeselare w.e.s.t.

Opendeurdag in w.e.s.t. | Roeselare

Zondag 3 oktober van 14u tot 17u

Ontdek ons nieuwste project w.e.s.t. in Roeselare. Deze nieuwbouw appartementen en penthouses liggen aan de rand van het centrum vlak bij het stadspark. Kom er alles over te weten op deze opendeurdag en bezoek de site. 


Opendeur The Mark Antwerpen

Opendeurdag in The Mark | Antwerpen

Zaterdag 9 oktober van 10u tot 14u

Ontdek de prachtige appartementen en patiowoningen van The Mark tijdens deze opendeurdag op afspraak. Neem een kijkje in de plannen en kies er jouw favoriete woning uit. We ontvangen je hier in alle veiligheid in ons infokantoor. Welkom!


Opendeurdag  |  Waregem Vlas

Opendeurdag in Vlas | Waregem

Zaterdag 9 oktober van 14u tot 17u

Ontdek ons nieuwste project Vlas! Met Vlas krijgt Waregem er een aantrekkelijke woonomgeving bij. Deze nieuwbouw appartementen vormen een buitenkans voor wie op zoek is naar een betaalbare woning. Kom er alles over te weten op deze opendeurdag en bezoek de site. Dit is ook een ideale vastgoedinvestering met mooi rendement!


Eerste steenlegging St-Niklaas

Eerste steenlegging in Molendreef

Zaterdag 16 oktober van 10u tot 17u

De werken in woonproject Molendreef in Sint-Niklaas gaan vlot vooruit: op zaterdag 16 oktober organiseren we hier al een eerste steenlegging. Kom hier een hele dag langs om een bezoekje te brengen aan de site bij een drankje en versnapering. 


opendeurdag nieuw kijkappartement |

Kijkappartement in 't Zand | Heusden

Steeds te bezoeken op afspraak

Ontdek ons kijkappartement in project 't Zand in Heusden op afspraak wanneer je wil. Laat je inspireren en krijg er alle gewenste informatie van onze bouwadviseurs. Welkom! 

Nieuwjaarsbrunch |

Opendeurdag | 't Zand Heusden

25 januari van 13-15u
Zabra nodigt u graag uit op de opendeurdag van het ­project ‘t Zand te Heusden op zaterdag 25 januari van 13-15u.

Bent u er graag bij? Schrijf dan snel in!

Locatie: Hof Ten Bosse, Heusden