Events en opendeurdagen

  Noteer deze alvast in je agenda

  Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen. Welkom!

  Vanwege het coronavirus vragen we om alle bezoeken aan onze opendeurdagen op afspraak te doen. Zo kunnen we een veilige ontvangst en rondgang garanderen aan iedereen. Schrijf je dus zeker in.

  Kom langs wanneer het jou past


  Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen het project van jouw voorkeur.

  Opendeurdag | Karmel

  Opendeurdag in project Karmel | Aalst

  Zaterdag 3 oktober van 10u-12u

  Heerlijk én charmant wonen in het centrum van Aalst, dat kan in ons nieuwbouwproject Karmel. Kom zaterdag 3 oktober de laatste 2 instapklare appartementen bezoeken tijdens onze opendeurdag. Een unieke kijk in dit bijzondere woonproject met veel aandacht voor groen en rust.

  opendeurdag nieuw kijkappartement |

  Opendeurdag in nieuw kijkappartement in 't Zand | Heusden

  Zaterdag 3 oktober van 14u-16u

  Ontdek ons gloednieuw kijkappartement in project 't Zand in Heusden tijdens deze opendeurdag op zaterdag 3 oktober. Laat je inspireren en krijg er alle gewenste informatie van onze bouwadviseurs. Welkom!

  Nieuwbouwzondag bij Zabra

  Nieuwbouwzondag bij Zabra

  Zondag 25 oktober

  Bezoek enkele van onze woonprojecten tijdens Nieuwbouwzondag op 25 oktober. Het ideale moment om er alle info te krijgen over de woning of het appartement van je dromen! We ontvangen je graag in:

  • Project 't Zand in Heusden, ontvangst in ons kijkappartement. Meer info >
  • Project Karmel in Aalst, ontvangst in ons kijkappartement. Meer info >
  • Project Hof van Gent in Gent, ontvangst op ons kantoor in Drongen. Meer info >

  Opendeurdag | Karmel

  Instapklare appartementen in project Karmel | Aalst

  Steeds te bezoeken op afspraak

  Heerlijk én charmant wonen in het centrum van Aalst, dat kan in ons nieuwbouwproject Karmel. Kom onze volledig afgewerkte en instapklare appartementen zelf ontdekken, dat kan steeds op afspraak. We zorgen dat het bezoek in alle veiligheid kan gebeuren.

  Opendeurdagen in Sint-Niklaas

  Infopunt in project Molendreef | Sint-Niklaas

  Steeds welkom op afspraak
  Wil je mooi wonen omgeven door groen op een centrale locatie in Sint-Niklaas? Dan is ons woonproject Molendreef zeker iets voor jou. Je kan hier steeds op afspraak terecht om alle informatie te verkrijgen over dit project. We zorgen dat het bezoek in alle veiligheid kan gebeuren.

  Nieuwjaarsbrunch |

  Opendeurdag | 't Zand Heusden

  25 januari van 13-15u
  Zabra nodigt u graag uit op de opendeurdag van het ­project ‘t Zand te Heusden op zaterdag 25 januari van 13-15u.

  Bent u er graag bij? Schrijf dan snel in!

  Locatie: Hof Ten Bosse, Heusden