Events en opendeurdagen

  Noteer deze alvast in je agenda

  Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen. Welkom!

  Vanwege het Corona-virus hebben we beslist om tijdelijk geen opendeurdagen op onze projecten te organiseren. We kiezen momenteel voor online infomomenten en persoonlijke bezoeken op afspraak. Die kunnen in alle veiligheid gebeuren, volgens de opgelegde maatregelen.

  Kom langs wanneer het jou past


  Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen het project van jouw voorkeur.

  Online infomoment | Sint-Pieters-Leeuw Groendreef

  Online infomoment | Sint-Pieters-Leeuw Groendreef

  Donderdag 28 mei om 20u
  Gezien de huidige situatie, is het momenteel niet evident om ons woonproject Groendreef in Sint-Pieters-Leeuw te komen bezoeken. Daarom organiseren we een online infomoment op donderdag 28 mei om 20u  om je alles over dit project te vertellen.

  Online infomoment | Sint-Niklaas Molendreef

  Online infomoment | Sint-Niklaas Molendreef

  Dinsdag 2 juni om 20u
  Gezien de opgelegde maatregelen is het momenteel nog niet zo gemakkelijk om ons woonproject Molendreef in Sint-Niklaas te bezoeken. Daarom organiseren we een online infomoment op dinsdag 2 juni om 20u  om je alles over deze appartementen te vertellen. Dit is ook een ideale vastgoedinvestering met mooi rendement!

  Opendeurdag | Karmel

  Instapklare appartementen in project Karmel | Aalst

  Steeds te bezoeken op afspraak

  Heerlijk én charmant wonen in het centrum van Aalst, dat kan in ons nieuwbouwproject Karmel. Kom onze volledig afgewerkte en instapklare appartementen zelf ontdekken, dat kan steeds op afspraak. We zorgen dat het bezoek in alle veiligheid kan gebeuren.

  Opendeurdagen in Sint-Niklaas

  Infopunt in project Molendreef | Sint-Niklaas

  Steeds welkom op afspraak
  Wil je mooi wonen omgeven door groen op een centrale locatie in Sint-Niklaas? Dan is ons woonproject Molendreef zeker iets voor jou. Je kan hier steeds op afspraak terecht om alle informatie te verkrijgen over dit project. We zorgen dat het bezoek in alle veiligheid kan gebeuren.

  Nieuwjaarsbrunch |

  Opendeurdag | 't Zand Heusden

  25 januari van 13-15u
  Zabra nodigt u graag uit op de opendeurdag van het ­project ‘t Zand te Heusden op zaterdag 25 januari van 13-15u.

  Bent u er graag bij? Schrijf dan snel in!

  Locatie: Hof Ten Bosse, Heusden