Events en opendeurdagen

  Noteer deze alvast in je agenda

  Het hele jaar door organiseert Zabra allerlei events en opendeurdagen: de ideale gelegenheid om onze projecten, expertise en kwaliteit te ontdekken. De deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Onze events en opendeurdagen zijn helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om even binnen te springen. Welkom!

  Vanwege het coronavirus vragen we om alle bezoeken aan onze opendeurdagen op afspraak te doen. Zo kunnen we een veilige ontvangst en rondgang garanderen aan iedereen. Schrijf je dus zeker in.

  Kom langs wanneer het jou past


  Plan een bezoekje en laat je inspireren, verleiden en overtuigen. Maak hier een afspraak en we bezoeken samen het project van jouw voorkeur.

  Opendeurdag | Waregem Vlas

  Opendeurdag in Vlas | Waregem

  Zaterdag 31 juli van 10u tot 17u

  Ontdek ons nieuwste project Vlas! Met Vlas krijgt Waregem er een aantrekkelijke woonomgeving bij. De 38 nieuwbouw appartementen vormen een buitenkans voor wie op zoek is naar een betaalbare woning. Kom er alles over te weten op deze opendeurdag en bezoek de site. Dit is ook een ideale vastgoedinvestering met mooi rendement!

  Opendeurdagen in Sint-Niklaas

  Opendeurdag in Molendreef | Sint-Niklaas

  Zaterdag 7 augustus van 14u tot 17u

  Wil je mooi wonen omgeven door groen op een centrale locatie in Sint-Niklaas? Dan is ons woonproject Molendreef zeker iets voor jou. Kom langs in ons infokantoor tijdens deze opendeurdag en kom hier alles te weten over de appartementen en de tijdelijke 6%-btw regel. 

  Opendeurdag | Karmel

  Laatste instapklaar appartement in project Karmel | Aalst

  Steeds te bezichtigen op afspraak

  Heerlijk én charmant wonen in het centrum van Aalst, dat kan in ons nieuwbouwproject Karmel. Kom ons volledig afgewerkt en instapklaar appartement zelf ontdekken, dat kan steeds op afspraak. We zorgen dat het bezoek in alle veiligheid kan gebeuren.

  opendeurdag nieuw kijkappartement |

  Kijkappartement in 't Zand | Heusden

  Steeds te bezoeken op afspraak

  Ontdek ons kijkappartement in project 't Zand in Heusden op afspraak wanneer je wil. Laat je inspireren en krijg er alle gewenste informatie van onze bouwadviseurs. Welkom! 

  Opendeurdagen in Sint-Niklaas

  Infopunt in project Molendreef | Sint-Niklaas

  Steeds welkom op afspraak
  Wil je mooi wonen omgeven door groen op een centrale locatie in Sint-Niklaas? Dan is ons woonproject Molendreef zeker iets voor jou. Je kan hier steeds op afspraak terecht om alle informatie te verkrijgen over dit project. We zorgen dat het bezoek in alle veiligheid kan gebeuren.

  Nieuwjaarsbrunch |

  Opendeurdag | 't Zand Heusden

  25 januari van 13-15u
  Zabra nodigt u graag uit op de opendeurdag van het ­project ‘t Zand te Heusden op zaterdag 25 januari van 13-15u.

  Bent u er graag bij? Schrijf dan snel in!

  Locatie: Hof Ten Bosse, Heusden