Arthus en Sobradis worden Zabra Real Estate

  Terug
  Arthus en Sobradis worden Zabra Real Estate

  09/03/2017

  Achter de schermen

  Arthus en Sobradis hebben 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van residentieel en commercieel vastgoed. Om efficiënter te groeien bundelen beide bedrijven hun expertise in ‘Zabra Real Estate’. Zabra Real Estate heeft de ambitie een diversiteit aan kwalitatieve residentiële, commerciële, KMO- en gemengde vastgoedprojecten te realiseren. 

  Sobradis nv is de holding van de familie Joris Brantegem en heeft als investeerder en projectontwikkelaar reeds meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van vastgoed. 
  Arthus, dochtervennootschap van Sobradis, bouwt al jarenlange ervaring residentiële nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen. Arthus is een stabiele, ervaren woonpartner met een feeling voor hedendaagse architectuur, oog voor toplocaties en een neus voor nieuwe woonvormen.

  Zabra Real Estate zal residentieel vastgoed, nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen, commercieel vastgoed, KMO-parken en studentenvastgoed ontwikkelen. 

  Door de unieke combinatie van investeringen in zowel commercieel vastgoed en KMO-bedrijfsverzamelgebouwen als nieuwe residentiële ontwikkelingen,  kan Zabra Real Estate een creatieve en efficiënte oplossing bieden voor de vraag naar gemengde projecten waar wonen, werken en winkelen samengaan.

  Zabra Real Estate zal vanuit haar kantoren in Drongen (Gent) haar expansie in Vlaanderen, Brussel en Wallonië verder uitrollen.

  “We hebben tal van nieuwe vastgoedprojecten in de pipeline. Onze 2 teams hebben een complementaire expertise opgebouwd in verschillende sectoren van het vastgoed: retailgebouwen, residentieel vastgoed, KMO-bedrijfsgebouwen, studentenvastgoed. Het is dan ook logisch dat we onze teams samenbrengen en als één bedrijf, Zabra Real Estate, onze ambities waarmaken”, aldus Joris Brantegem, Voorzitter van de raad van bestuur."

  Zabra Real Estate
  A. Catriestraat 8A
  9031 Drongen
  info@zabra.be