Kunst kraakt fabriek in Halle!

  Terug

  10/10/2016

  Achter de schermen

  In een joint venture tussen moedermaatschappij Sobradis en Vanhaerents Development (Artes Group) worden de voormalige technische gebouwen van Belgacom in het centrum van Halle nieuw leven ingeblazen. In afwachting van de verbouwingswerken wordt het gebouw de setting voor een tijdelijk museum met werken van jonge beloftevolle kunstenaars en artiesten uit de gehele regio.

  Nieuw woon- en winkelproject in Halle
  Het project ligt op de hoek van de Arkenvest en de Basiliekstraat in het centrum van Halle. Er wordt ca. 2000m2 retailruimte voorzien met daarboven ca.  21 appartementen. Er komt tevens een ondergrondse parking.

  Kunst kraakt fabriek
  De culturele dienst van Halle start binnenkort met een nieuwe editie van "Kunst kraakt fabriek". Het oude Belgacom gebouw wordt de setting voor een tijdelijk museum met werken van jonge beloftevolle kunstenaars en artiesten uit de gehele regio. In november 2016 zal vervolgens deze nieuwe kunstplek de setting vormen voor tal van pop-up activiteiten zoals muziekconcertjes, performance, ...

  De opening van "Kunst kraakt fabriek" vindt plaats op donderdag 20 oktober om 20u en loopt door tot en met 30 november (van 10u tot 17u.)
  Meer info op www.kunstkraaktfabriek.be
  Contact voor verkoop van de appartementen via info@zabra.be of 09/365 60 74.